Diskusia k téme Trnavské rádio

Načo to sem dávaš keď to v článku.co na tom zaujímavé.vo všetkommusíš mať slovo?čo si tým chcel dokazat.raz to ide raz nie.vo všetkom musíš byť zaujimavy

Poslucháči na Záhorí čakajú na spustenie frekvencie 106,0 MHz v Holíči už niekoľko mesiacov. „Táto kóta bola žiaľ zo všetkých administratívne najkomplikovanejšia, aktuálne však už máme podpísanú zmluvu na umiestnenie technológie,“ dodal Jurák. To by mohlo znamenať spustenie v horizonte najbližších týždňov, v závislosti od poveternostných podmienok.

A kde je umiestnený vysielač v Piešťanoch?

Dnes som prejiždal autom a za dedinou Štefanov zachytil 107,9 Trnavske radio a išlo skoro po Šaštin.Kvalita len mono a jedine za štefanovom nu Kodrety nabehlo aj RDS
Inak dnes som si pozrel v Holiči hasičareň a anténa tam určite ešte nieje nainštalovaná

106.0 je ten prípad, že neboli pri tom od začiatku a až po získaní licencie začali meniť parametre (kótu, výšku, výkon) a to dosť nešťastne. Možno tam hrá rolu aj to, že nie sú tam doma a trochu niekomu vliezli do kapusty (iba špekulácia). V každom prípade, každý kto získal frekvenciu po RockRep/Aktual/Jazz alebo skupine One má väčšie alebo menšie problémy s rozvysielaním. Ako keby boli tie frekvencie toxické.

Caka sa na papiere. Je to budova v statnej sprave a kedze urady maju na kazdy ukon 30 dni, tak zial sa na to dlho caka. Uz je to vo finalnej faze.

Neni den kedy by som neprepol na uz predvolenu c.1 106.MHz .Ale radsej to uz nemienim tu komentovat. Zena to pocuva cez internet.
Je to velmi dlho co dostali frekvenciu o ktoru ziadalo R.Maria .Lumen v Skalici bohate staci na tak mali region.
Skor ma zaujima skutocne pokrytie lebo 500w je dost ale je to utopene pod okolityma kopcami.( aj oproti expresu 106.9

Tam problém o zmluve na nájom.lebo hasiči. Ty dali súhlas ale to patrí aj ministerstvu a tam problém bol.inak všetko už nachystané

A zrejme z rovnakého dôvodu už takmer rok nerozvysielali Holíč, však? Lebo kukajú jak krtkovia na licenciu asi....

pripravovali si to od začiatku, v deň keď prišlo povolenie stačilo stlačiť vypínač ... iní kukajkú do svojej licencie jak krtko na tvrdú hlinu, že čo vlastne na tej rade "vysúťažili"

kdo umí - ten umí, ostatní sa spoliehajú na rady konzultanta 70+, ktorému bohužiaľ už neslúží nielen sluch, ale ani pamäť atď

Táto frekvencia bola individuálne skoordinovať a a takže podľa mňa už mali všetko nachystané.u druhých rádií každý chce zmenu kozy a wattow takže to zmeny a dlhšie trva

Vidim,ze ked sa chce,tak to ide.Len preco u inych to tak dlho trva.Palec hore :-) :-)

Super.šikovny mesiac od výberového konania.aky má dosah.kde chytili

Silvester super muzička ešte lepšia.da sa a lepšie ako súboj expres fun

to majú vždy ťažšie ... ako naposledy Viva v Trnave

Vianoce o deň skôr ako ostatný v rannej šou. Iba vianočné pesničky z rozprávok. Ste super.

Mám trochu viac info ako kolega karanténnik či rastaman či pod akým aliasom teraz diskutuje. Kóta je v poriadku, procesné úkony na zmluve trvajú dlho z dôvodu vzťahu vlastník budovy - nájomca - tretia strana. Stáva sa, pri štátnej správe obzvlášť. A to je asi tak všetko.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň