Diskusia k téme DAB/DAB+ na Slovensku

Žilina Krížava dnes 29.5.2019 nefunguje?

Avis 10B uz funguje, zato jazz na FM analogu je ticho uz dlhsie

Alebo sa uz na to vykaslali ako v Nitre.

Naladim bez problemov vysielac Krizava a Kamzik.

Škoda, že taky nie je aj ten slovenský DAB+. Skor tu naladíme Rakusky ako ten náš.
@Toni chytíš aj niečo od nás, alebo len Rakusky

Rakusky DAB+ na frekvencii 11C zvysil vykon na 13 KW vo Wiedni uz nebude problem s naladenim da sa to naladit az Partizanskom.

No a my, čo máme napr. vtuner, môžeme počúvať možno aj 20 000 rádií...
:-) :-)

ty si proste king, no co dodat. zlate zuby, siltovka nabok. raz ked budem velky tak si tiez asi kupim magio a uz nebudem socka

Cez Magio mam digitálne radia, okrem toho aj Expres a E2, Funradio, co vy v DAB nemate. Naco vam je DAB? DAB je pre socky.

Ano dnes uz to bezi na 5D je tam 88.6, r.maria,arrabella relax a jő live.
Signal vyborny v Skalici v celom byte oproti 11C kde isiel len pri okne

Jazz na 10B (DAB+) má oproti freq. 88,6 MHz oneskorenie až 13 sekúnd.

v Multiplexe Avisu 10B 211.648 sa v Banskej Bystrici objavilo radio Jazz /128.kbps/ namiesto Rockovej Republiky

Tak chvíľu to trvalo (8 mesiacov), ale nakoniec si dospel k pravdivému poznaniu. Keď som v septembri 2018 napísal, že asi demontovali antény a nahradili ich Plus telkou, tak si odpovedal, že to nie je pravda, že sa antény menili za lepšie a akonáhle bude povolenie, tak to spustia. Tvoje nasledujúce príspevky na túto tému už boli dosť neisté, no a teraz po ôsmych mesiacoch si sa dopracoval k pravde, ktorú si našiel na Facebooku.

V zahraničí antény na DAB+ montujú ,na Slovensku demontujú

Vysielač Nitra - Zobor (horná stanica
lanovky), kanál 10C, je mimo prevádzky už
od začiatku júla minulého roku. Zo
stožiara boli demontované aj vysielacie
antény.

Byvam v Novom Meste n.V., tato frekvencia pre Jazz radio je problematicka...106,5 ma silny vysielac Cesky rozhlas Brno z Kojalu nakolko vysielac je posadeny kdesi v cachtickej zahradkarskej casti (niekde v lese)

Pomylil som si skratku,ten moj patri pre DvB+.

Len tu riešia DAB+ čo je digitálne rádio a nie DVB-T čo je televizia

Stiahni si aplikaciu anteny smerovac,budes mat potom dobry prehlad,ja byvam v okrese Prievidza naladim rakuske a slovenske DvbT ceske nula bodov.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň