Diskusia k téme Rádio Beta

Je to aj bližšie k Trenčínu, kde majú vysielač, no ten už skoro vôbec nehrá v Dubnici. Navyše je veľký pohyb medzi týmito mestami, IL okres je veľmi husto obývaný (60 tis. +), mohli radšej pokryť tento smer, ako ísť do BB kraja. A pritom by stačila 1 malá frekvencia.

Planuju dokryt mesta Banska Bystrica, Ziar nad Hronom a Zvolen.

Ani dakovat nebudem, toto maju mat naporiadku automaticky. Keby som to sem nenapisal tak to dodnes nefunguje. Banda jedna.

Rádio Beta oznámilo úpravu programovej štruktúry od 1.4.2020. Zmena nesúvisí so šírením koronavírusu, ale s novým získaným grantom – dôvod zmeny uviedol v liste priamo vysielateľ. Vysielateľ však následne Radu informoval, že k plánovaným zmenám nedôjde v súvislosti so šírením ochorenia a zmeny odložil na neurčito.

V Bete zrejme plánujú rozsiahlejšie zmeny. Plánujú aktualizovať svoju web stránku a pravdepodobne plánuje spustenie dvoch nových relácií jedna detská a druhá rocková.

Musíš sa obrátiť na riaditeľa Koruštu, alebo skôr na Lengharta. Nikto z rádia Beta tu nechodí

Dosť často počúvam Beta Hity 80' a 90' a týmto apelujem na zodpovedných nech všetky pesničky dávajú do rovnakej hlasitosti. Jedna pesnička ide tak že keď dám na maximum ledva počuť a hneď za ňou ide taká ktorá neskutočne hučí. Mám rád toto rádio ale už ma fakt nebaví stále skákať k rádiu a dávať buď VOL + alebo VOL - :(

Ostatné 3 internetové streamy Bety fungujú, Slaďáky už asi skončili.

Nefunguje stream oficialného rádia ani v 128 kbps ani v 64 kbps kvalite. V FM však vysiela..

Nefunguje stream České a Slovenské hity a Slaďáky.

Rádiu nefunguje online stream, ani ostatne internetové streamy už od piatku (tri dni). V FM však stale vysiela.

Znova dobry članok, mal by si ho poslať aj riaditeľovi rádia.

Aj o Beta radiu, tu: https://martincifrik.blog.pravda.sk/2019/12/26/zac…

Slabo (šuští) hrá v obci Nemecká (okres Brezno) na žel. stanici.

prijal by som keby beta rádio bola v NR miesto one rádia bolo by to lebsie
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň