Diskusia k téme DVB-T na Slovensku

mam tv kartu aver A16D a original soft aver TV...môžem to skusiť ešte napr vo VLC...

Môže to byť SFN ak máš silný Kamzík aj Javorinu. Napríklad CH 64 Makovica mi na noteboku stále kockoval. Keď vypli Magurica, ktorá bola v SFN, tak mi naskočilo 100 %. Problémy so SFN robia hlavne USB a TV karty do počítača. Aký program používaš na TV? Ja Splash Lite.

jj,Kamzík som myslel...Bratislava...neviem či to robí priamo vysielač alebo proste "blbne" niečo u mňa...lebo aj ked som ju mal z okna vystrčenú (samozrejme V pol) tak to tiež sem-tam spravilo.mobil som mal na druhej strane izby a to by som počul aj na radiu ak by vysielal (rušenie).
tak ma napadlo,na K56 vlastne ide aj Javorina v SFN a tu:
http://www.dxforum.vysielace.sk/viewtopic.php?f=30…
zistili že ma iné CID ako Kamzík,nemôže to byť tým?lebo aj predtým som dobre príjimal analog z Javoriny tak či to nejak neruší,alebo nezvláda TV karta...

U mňa slovo baluje znamená preberá signál z iného vysielača.

Myslím, že psichac má na mysli Kamzík.

Co to znamena baluju? Nema byt skor nabaluju? :)

Len tam zabudli napísať pre Maďarov, že set-top box pre HU programy za 20 € nezoženú.

A vyše 10 dní vykrývače balujú šum. Už som sa tešil, že mi prestane pásikovať CH 56 TVP 1 a ono je to ešte horšie. Vyšné Hágy balujú šum. CH 39 TVP 2 ako fotka, ten istý výkon aj obmedzenie.

nechapem....kukam na kompe cez tv kartu aver A16D,mam metrovu logper antenu,sice len tak pohodenu pod stolom ale asi tyždeň mi to šlo na 100% kvalitu,bez vypadku...teraz to seka (pri 100%) ked ukazuje cca 70-80% seká a ked je tam 40-50% tak ide normalne....sakra, už ma to serie :D nechce sa mi vykladať antenu z okna,šak je chladno :D

Televízne vysielanie cez anténu skončilo? Ak tak Markíza v Telgárte a v okolí RS. Nezávádzajte ľudí! Káblovka, CS link a Skylin mi nikdy neposkytne to čo anténa.

Slota volá s Dedem:
http://www.youtube.com/watch?v=TyrUeqzI0zw&feature…
Banán volá Dedemu:
http://www.youtube.com/watch?v=jomDVlpRj0c&feature…

Myślę analog w normalnych warunkach. To jest tylko moja opinia. Teraz przyjechałem z Polski, dlatego tak piszę.

Oj Quido,casto beries vsetko takto doslova? Teoreticky tma mozno nikdy nenastane, co ak sporadiky zo Severnej Korei budu ti rusit prijem DVB-T v6 len cakaj az Kim Dzong XV spusti 5 MW vysielace aby sirili jedinu pravdu? ;)

Slovensko má od analógovej tmy ďaleko. Ja si pod at predstavujem naozal od CH 01 po CH 69 tmu. Aj keby SK vyplo všetky analógove vysielače, ostanú presahy východ CZ, HU, PL a UA. Napríklad na Zemplíne nastane ananógová tma okolo roku 2017.

Včera bol sviatok, takže sa vypínalo dnes ;)
Quido: Áno, aj digitál. Aj keď po poslednej úprave vyžarovacieho diagramu je na k62 už len malá rezerva.

Takže už je vypnutá aj Jednotka na R8 vertikálna aj Dvojka na E32 horizontálna.

V Ružomberku ešte idú stále všetky tv v analógu. Markíza 24k, JOJ tuším 40k, Stv2 32k a Stv1 ak sa nemýlim 11k. Vysiela sa z vysielača nad stanicou, z vrchu Mních.

pre Juro a Peter_CA
Markíza zo Suchej hory 49 bude v prevádzke až do 31. decembra 2012.
Tie analógy ako Kráľova, Dubník boli vypnuté hneď, tesne po polnoci.

tak to by sme teraz mali troska dx-ovat nejake vzdialene analogy :) kym este idu ... skoda ze nemam dajaku riadnu logaritmicko periodicku antenu aspon 21 prvkovu

Sucha hora 49 k vysiela,STV 2 32 k off.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň