Diskusia k téme DVB-T na Slovensku

V nedeľu som bol v Brezne, na malú anténku som chytil AVIS multiplex, na pozícii TV Hronka bol len čierny obraz. Inak hore pri Kauflande som na malú anténku zachytil aj K22 (MUX4) a K57 (MUX1).

Myslel som, že aj samotné televízie musia platiť Towercomu, aby ich vôbec zaradil a šíril. Ah, mal by som ostať pri tej hudbe, ta mi ide lepšie ako televízia. :D

Myslíš si že Lux z fin.darov zaplatí šírenie v 4.muxe? Asi ťažko. Je na Towercome čo si tam bude vysielať . Je to na jeho obchodnom riziku.

Aj by som niečo napísal, ale je to zbytočné. Zdieľam rovnaký názor. Už len by som asi dodal, že slovenské DVB-TV je väčší cirkus ako Humberto! Ta ponúka a ta cena hovorí za všetko. A pchať tvLux, ktorá vysiela z fin. darov divákov a vysiela úplne zadarmo cez internet, medzi "kódované" je už ozaj na zamyslenie.

a kde presne v Cadci? Lebo mne na sidl.Kycerka ide len MUX2 na 52kanali-Cadca-Briava aMUX3 na 32kanali-VP Mux. to jedine zo slovenskych.Sem tam naskocil aj MUX1 na 35 zo ZA, v CA nemaju vysielac.Bohvie ci aj nejaky bude.Podobne Plustelka.|nac mi du ceske z Frydku Misku-Lysa Hora a polske Wisla Skrzyczne.A tych polskych programov je tam na mrte :)

však to chytáš neďaleký mux 4 zo Žiliny - Krížavy

Nevie niekto poradiť?Chytám signál na 39 kanáli v okolí Čadce, ladím- signál to vysiela ale žiadne programy mi to neladí,žeby chystal niekto spustenie nového multiplexu?Vďaka

Okrem pridania ZTV nastala zmena parametrov,na veľa miestach znemožnení príjem (1/4,8k,7/8,1/2 QAM64)

Úplne s Vami súhlasím. Otázka znie, či vysielatelia spomínaných staníc chcú isť do DVB-T Slovensko.

to comu sa hovori DVBT-T na Slovensku,je len poriadny vysmech,staci sa pozriet do Rakuska,Madarska,kde dane pozemne digitalne vysielanie,ma aspon vyznam.Narazam teraz na zakodovane stanice,ktore uplne nahradzaju kablovky a satelity.Kedy zacne Towercom,alebo firma vlastniaca tento cirkus,uz aj realne davat do svojho rastru aj programy typu HBO,Discovery a podobne zamerane programy? Cele toto slovenske DVBT,je pre mna len stale nahrada,za vypnuty analog,nic sa

...potvrdzujem, že šľape na plný plyn aj v KE

TV Z ide od pondelka 28. októbra 2014 už aj v žilinskom MUX-e (k56, kóta Žilina - Veľké Hradisko), ide stabilne, takisto aj obraz aj zvuk ide v pohode. Milan, Bytča.

V podstate áno..od piatka večera do pondelka doobeda.

No ja s tým síce tu na MY problém našťastie nemám, ale ako to sledujem, tak sa jedná o celkom slušnú postupnú likvidáciu českých muxov(Zlín, Klobouky, Brno) na západnom Slovensku TT, GA a teraz aj TN.

tak tí čo prijímali v okolí Tn 40k z Kojálu , končia . Bude tam multiplex AVISu - výkon 1000 W

Minuly rok isla Plustelka FTA cez vikend myslim.

Dnes som mal moznost otestovat tento vysielac v Poprade a okoli. Ocakaval som viac. V centre PP sa na malu antenku ani nepinkne a to mi na tu antenku isla dokonca cela Kralova Hola, nie len Dubina. 28 ide dobre na pasivne sito, nasmerovane na Lomnicu. Ak ma niekto byt na juh, alebo sa nachadza v hustej zastavbe, tak ma smolu.

Lanský rok to zakódovali 28.10. (FTA to išlo od večera 25.10.) okolo desiatej hodiny doobeda, čiže terajšie promo trvalo kratšie.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň