Diskusia k téme 6 novy int. radii

vidim, ze pan Lengyel pri novom projekte meni strategiu z restrikcnej voci foram a internetovym diskusiam na spolupracu s internetovou komunitou:)

Je to zaujimavy sposob distribucie hudby, ktory obohati "hudobnu inteligenciu" v zmysle moznosti vyberu z viacerych alternativ. I ked 20 dalsich monotematickych radii??? :) Odvazna vizia a vyzva aj pre uz fungujuce radia.

dik za reakcie. Uz teraz rozmyslame nad dalsimi formatmi na september, tak nam kludne dajte tipy. Este raz vas chcem upozornit na to, ze na buduci tyzden spustame online hudobny testing. Na mojeradio najdete podstranku a tam dame linky na test.

Mne sa tiez najviac paci Dance radio-Super!!!!!!

DANCE RADIO je super len tak dalej viac by som privital aj styl na DANCE RADIU handz up ,ktore nemecke radia pustaju cely den preto dam niekedy prednost im ako nasim staniciam,alebo ceskym

Sakra, nech už aj spravia nejaké PUNK RADIO !!!

DANCE RADIO sa Vam vydarilo!!!!!!!! Len tak dalej. DRZIM PALCE

Dufam, ze to neskonci ako Radio Valz, ktore sa na Inete uz neda ladit.

No konecne daco co nie len o tom,kde clovek musi ladit a ladit aby sa dacoho "toho" svojho dockal,boa uz aby sa na slovensku rozbehli aj digitalne pozemne radia roznych zanrov,aby som nebol odkazany "len" na net.

dik, Andy. Som osobne velmi zvedavy, ako sa chytia jednotlive formaty a aj tie, ktore pridame do konca roka. Ak sa chcete zapojit do testovania hudby, tak na buduci tyzden na tejto stranke otvorime online testing: http://mojeradio.sk/?hudobny-test

no celkom zaujimave ide to ja osobne asi budem najviac pocuvat Dance Radio a 99Jamz a pan Lengyel držim palce nech vsetko slape ako ma a nech vam tie radia prinasaju aj zisk to je v dnesnej dobe dolezite ale vy viete co robite uz ste mi to dokazali Jemnymi Melodiami.

Uz to funguje. Zatial je to v test rezime. Vasa spätna väzba je vitana.

Je o tom clanok aj na medialne.Ale zaujimave je ze ak zadate mojeradio.sk (bez www) tak vam nabehne len nejaka reklama na velvet stream server ci co.Funguje az www.mojeradio.sk

www.mojeradio.sk ale momentalne nejde asi to este testuju
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň