Diskusia k téme Barbara Štubňová

Vraciam sa do tohto fóra skôr, ako som predpokladal, ale jednoducho túto otázku položiť musím: ktorú reláciu moderuje Bára v STV, ak je to vôbec pravda??

Nepoplietol... ak ma zrak neklame tak je moderatorkou istej relacie na STV1... tam som ju videl...
samozreme ze o Vive viem...

Ja ju mam rad, mal som ju rad ked bola este expresackou a teraz ked je v STV tak jej rovnako fandim. Myslim si ze je urcite jednou z naj sucasnych moderatorie, nemusi byt krasna, ci mat postavu ako modelka. Mne staci ze ked povie hoci len jednu vetu, viem ze je to ok a da sa to pocuvat a ma to zmysel... mnohe moderatorky by sa od nej mali co ucit... tak len tolko som chcel.. majte pekny den...

Na neurčitý čas som sa rozhodol skoncovať s prispievaním do tejto diskusie /aj keď som ju sám vyprovokoval/. Prakticky všetko, čo som povedať chcel. som tu už totiž povedal a donekonečna viesť polemiky a riešiť nedorozumenia - na to fakt nemám nervy. V tomto poslednom príspevku iba zrekapitulujem a doplním niektoré svoje tvrdenia a zhrniem to všetko do šiestich bodov.
1.Je pravda, že vďaka účasti v 3 televíznych súťažiach zopár ľudí z TV branže poznám osobne. Barbara však medzi nimi nie je.
2. Nikomu vlastný názor neupieram, ani keby bol odlišný od môjho.
3. Uvediem ešte pár postrehov, ktoré sa týkajú Barbary a o ktorých som sa zatiaľ nezmienil. Po prvé, Bára má ozaj unikátny a nezameniteľný hlas, na ktorý nikto ,kto ho niekedy počul, tak skoro nezabudne. S výnimkou Štefucovcov /áno, Igor je jej kolega/ si obdobne podmanivo zafarbený hlas u nikoho v našej rozhlasovej histórii nepamätám. Po druhé, myslím si, že Barbara nie je teoreticky ďaleko od toho, aby sa o nej už o pár rokov hovorilo ako o jednej z najlepších slovnekých moderátoriek všetkých čias /!/ - bez ohľadu na druh média. Mohla by kľudne excelovať napr. v raňajkách, talkshow, vedomostnej súťaži a pod., ak by mala také ambície. Osobne ju k tomu nenútim. Samozrejme, netvrdím, že Bára nie je v rozhlase docenená /na rozdiel od Rybníčkovho managementu, kde nedocenená bola/.
4. Nie som Barbarin nekritický obdivovateľ, ako by sa mohlo z tejto diskusie niekomu zdať. Aj ona robí chyby - trebárs keď mala pod palcom Jednotku, nebolo to bohviečo /ale v rádiu je to predsa len iná káva/.
5. Nie je pravda, že som s Bárou v kontakte. Nie som ňou posadnutý, ani do nej zamilovaný. Nebombardujem ju e-mailami, ani esemeskami, nešpehujem ju pred pracoviskom, ani nikde inde. Inými slovami: nechcem narúšať ani rozpitvávať jej súkromný život ani vo svete internetu, ani v skutočnosti.
6. V prípade, že by sa Bára stala hviezdou nejakej televízie, potvrdil by sa tým trend prechodu známych ľudí z rozhlasu do telky /jeden z posledných príkladov: Eva Urbaníková/. Opačné prípady, napr. Hana Rapantová, sú zriedkavejšie, a pendlovanie medzi oboma médiami, napr. Vlado Voštinár, už veľmi zriedkavé, ale existujú.
To je všetko. Diskutujte tu odteraz bezo mňa, ak sa Vám bude chcieť. Bye-bye!

Už som sa objavil v 3 našich televíziách ako súťažiaci v rôznych hrách; svoje výkony si však nechám pre seba. Teraz k veci: informácia o Barbarinej postave ma mierne zaraziia, ale napr. u Polnišovej mi jej tvary nijako neprekážajú a určite by to platilo aj u Báry. Prezradím ešte jednu pikošku: tak pred 3 rokmi som sa iba náhodou dozvedel, že Bára je vraj vegetariánka /!/. Neviem posúdiť, čo je na tom pravdxw.

A nakoniec sa zisti,ze Ema je Barbara a Peter G. je Brychtova..a je po diskusii....

Myslis ze o nej nevie? Ved sem chodia ludia s roznych radii... tak by som si nebol taky isty...

To s Poštou pre Teba nie je zlý nápad a v tejto súvislosti ma napadla jedna strelená fikcia: keby sa Bára nejako dozvedela o tejto diskusii a osobne sa do nej zapojila, to by bol fór, čo? Sorry za čierny humor.

Mily Peter, ale ved sa nam tu nemusis spoovedat ako male decko, ved ked sa Ti jej moderovanie paci, tak v pohode. Proste si jej fanusik, to je uplne normalne...je to Tvoj nazor.
...a vies co ma napadlo? Co tak pozvat si ju do Posty pre Teba? A boli by ste v telke obaja:-)) hmmm?

..to vidno, ze si ju nikdy nazivo nevidel...lebo Bara nie je ziadna stihla krasavica, tak neviem, ci by sa ti naozaj pacila aj nazivo, aj ked proti obeznym ludom nic nemam...a predsa len moderatorka v telke musi aj nejako vyzerat..ked za nu tak lobbujes aj do telky..

Nie som osobný priateľ človeka, o ktorom sa tu diskutuje. Pripúšťam, že v daktorých predošlých príspevkoch som vyslovil až extrémne odvážne tvrdenia, ale stojím si za nimi a odvolávať ich nemienim. Netajím, že by ma potešilo, keby sa Barbara objavila i v TV. Ale nie som ten, kto jej to má vybaviť, verte mi! Jej štýl moderovania sa mi skrátka páči a preto som aj túto debatu začal.

Nikdy si ju nevidel, nikdy si sa s nou osobne nerozpraval, ale tvrdis, ze je to vynimocna osobnost, ba az fenomen :-) A ja sa pytam, na zaklade coho to tvrdis? Usudzujes tak len podla jej hlasu, alebo podla toho, co hovori do mikrofonu? Mne to skor pripada tak, ze si jej znamy a takto sa snazis zvysit jej cenu v medialnom prostredi.

Nie je pravda, že Báre nedám pokoj a že ju otravujem. Ešte nikdy som jej nenapísal, prisahám! Priznávam však, že naživo som ju nikdy nevidel.

...ha, ty musis byt urcite jeden z tych strelenych fanusikov, ktory si vyhliadne nejaku osobnost z radia alebo z telky a neda jej pokoj. Chudak Bara, urcite jej kazdy den vypisujes a otravujes ju a ona nevie ako sa ta ma zbavit...vsak si ju v zivote nazivo nevidel?..

Predchádzajúci názor radšej nebudem komentovať a namiesto toho vyjadrím ten svoj: Barbara je podľa mňa výnimočná osobnosť /trúfam si dokonca povedať, že fenomén/, ktorej sa v slovenskom éteri už pár rokov nikto nevyrovná. Platilo to v Exprese, platí to aj teraz vo Vive. Navyše nie je celebrita /aspoň zatiaľ/, pretože ju mimo rozhlasového a čiastočne televízneho prostredia nikto vizuálne nepozná. To je dnes už pomaly rarita. Z týchto a iných, v tejto diskusii už spomenutých dôvodov nemôžem súhlasiť ani s tým, že nie je zaujímavou témou pre debaty.

je mi zle z tychto chvastackych reci. ubohe. vôbec si nemyslim ze tato dama je tak strasne dobra a o charizme sa podla mna ani z daleka neda hovorit. slaby sedy priemer. verte mi.

neboj sa, ja som som si dobre precital tvoj prvy prispevok...
trochu podobne hlasy su, ale Janette je Janette :-))

Pre tých, čo sa divia, prečo som sa rozhodol preberať v diskusii práve Barbaru: pozrite si úvodný príspevok a dozviete sa podrobnosti. Mimochodom, Barbara a Janette Štefánková majú dosť podobné hlasy, však?

zrejme im dosli zaujimave temy:)))

A coze ste sa tak rozhodli preberat v diskusii prave Baru???

Rád bvy som obohatil túto diskusiu dvoma postrehmi: 1. Jeden z predošlých diskutérov má pravdu, Barbara Štubňová skutočne moderuje poobede na Vive. Občas ju však počuť aj v iných vysielacích časoch /najmä cez víkend/. 2. K jej už spomínaným profesionálnym prednostiam /viď môj úvodný príspevok/ treba pridať aj perfektná a prakticky bezbreptová slovenská aj anglická výslovnosť.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň