Diskusia k téme Ake relacie by ste chceli, aby sa vysielali v rádiách?
a este fun futal a stary kefun kde bol este aj boris :)
Fun Mastermix vratene West Mastermix a LIVE edicii
Veľmi by ma mrzelo, keby bola z programovej štruktúry vypustená relácia Živé slová. Táto často aj kritická,ale vždy kultivovaná forma osobného príhovoru slušných a vzdelaných ľudí k poslucháčom, by mi veľmi chýbala. Ak je z programu vyradená, vnímam to ako mimoriadne nepriaznivý signál nielen o stave Sloveského rozhlasu, ale aj celej spoločnosti.
Mili i zlati! Weget G3! ten, ktory som mala rada a i celá moja rodina! Aj keď cez net!Ale také som nezažila! S Vratkom!Bol a je vynikajúci a kreatívny!!!
Taka diskusna relacia by mala urcite velmi dobru pocuvanost.
ja mam rad mongolsky hip hop a urcite mam tolko sudnosti aby som to neziadal od ktorehokolvek radia na slovensku....chcel ba som vsak relaciu na SRO, kde by sme vsetci co sme tu diskutovali...bola by aspon prca
Ja dosť sledujem čo sa hráva v USA a hlavne v CHR/Pop, preto by som na Slovensku rád počul AT 40 prípadne Weekly Top 40.
To by bolo super, aby sa vratila Hvezdaren, som za. A este relacie typu Tutovky, Nedelne one, Okey gold,
Mili moji zlati! Ja by som chcela WEGET G3! A nie ten, co bezi teraz ,ale ten, co bol! taky pravy ozajstny, nefalsovany, neafektovany a s humorom!! To by som chcela! Trojicu Vratko, Miska a Hell!! To bola ina parada!!
okeyhvezdaren som pocuvala aj ya rada este s Branom Bohačikom, mam nahraty profil M.Oldfielda a A-ha, iba nahodou..s tym, ze si to vypocujem pozdejsie, ale uz som si to nevymazala, lebo to bolo uplne super spracovane. Brano je klasa...skoda aj Goldu, ten mi velmi chyba..
Milenium, Milanium, Ziva Planeta...alebo ak chcete Pocuvaj svet pocuvaj Vivu, a Zamyslenie s J. Suchanom. A ranny host by nebol tiez odveci
OKEY hvezdáreň by sa mohla vrátiť, moderoval to Ďuro Čurný, ale vymýšla sa v OKEY niečo také, čo by mohlo chytiť hudobných "fajnšmekrov" Ja by som dal návrh, keby sa zaviedla relácia no.1 hity, aby poslucháč mal prehľad, aké pesničky boli na 1.miestach v charte
HYDE PARK,K-FUN,REKLAMNÉ EXTRÉMY,OKEY GOLD,MAGATICKÝ EROZÍN
Jednoznacne KIKSacke:V10N,Garden Party,20 HS,KiksFor,Zvonceky,Tanecna Vlna,Kiks Charts.
TOTO TOTO TOTO TOTO TOTO
Jednoznacne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
WEGET G3...so starym osadentvom....Vrato a jeho babenky...miska a Hell..!!!
nieco na sposob Fun Mastermix,Dance Hits,lebo 4Elements na _FM mi nestaci
Okeygold a nejaka hitparada na sposob Horehaja.
Zaloz si radio, vysielaj to tam, skrachuj a potom zistis preco sa na ne pozabudlo.
Ja by som chcela relacie pre mladez, lebo sa na ne akosi zabudlo. Furt sa vysielaju len pesnicky na zelanie, hitparady, ale nieco take, kde by sa mladi dozvedeli o temach, ktore ich zaujimaju. /laska, problemy mladych, drogy, alkohol./
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň