menu
predchádzajúce
nasledujúce
spustiť rotovanie
zastaviť rotovanie

Diskusia k téme Najlepší moderátor na svete - Štefan Jurík

55 príspevkov
Miso (neregistrovaný, 84.47.10.xxx)
Miso (neregistrovaný, 84.47.10.xxx)
29.09.2006 00:35
0
0
Bravo

Neviem nad čím sa tu rozplývate, ale zjavne nie ste v mediálnom biznise znalí a váš úsudok je ďaleko od reality. Rád Vás do nej prinavrátim....
Štefan Jurík:
-narodený 1.7. 1975 v Brezne
-absolvoval strednú školu s elektrotechnickým zameraním
-VŠ UK BA - kulturológia....nedoštudoval
-VŠ UKF NR - pedagogika....nedoštudoval
-VŠ UCM TT - psychológia....nedoštudoval
-často moderoval školské večierky a bol veľmi výrečný
-odmala sa u neho prejavovali literárne sklony
-keď mal 14 rokov pokúsil sa prvý krát písať do drobného stredoslovenského regionálneho periodika-zamietli ho
-v 20 rokoch sa mu dostáva prvého pisateľského úspechu...regionálne periodikum ho prijalo na post redaktora
-následne prešiel niekoľkými drobnými i väčšími rádiami....nikde sa neuchytil na dlhšie ako pol roka
-jeho posledný zúfalý pokus bol opňť v rádiu...tentokrát sa udržal rok, prispieval občasnými nedokonalými reportážami, ktorým chýbalo spracovanie, forma, adresnosť, fakty a v neposlednom rade i dôvtip, o ktorý sa Štefan síce pokúšal...no pri pokusoch to vždy aj ostalo
-nadalej bol avšak hviezdou mikrofónu....cez víkendy sa živil (čo je v súčasnosti pod jeho úroveň) ako DJ dedinských veselíc, svadieb a samozrejme i stužkových slávností...na jeho skvelé vstupy počas pesničiek nemôžem zabudnúť, naštastie som mu veľa nerozumel-jeho technické znalosti rovnako pokryvkávajú a tak pískanie či brunenie reproduktorov sa stalo bežným javom-chvála pánu som mal tú česť len raz
-jeho nástup do TV zapríčil sa podaril čistým zázrakom, mám silné podozrenie, že niekto z významných ľudí bol na niektorom spomedzi jeho večerov "za pultom" a v stave opitosti mu prišiel tento človek ako veľmi vhodným kandidátom na post nového moderátora...
-následne sme mali tú česť vidieť ho v priamom prenose
-tí, ktorým sa táto česť nedostavila, nemusia zúfať
-premiéra bola i derniérou....
-v prípade, že sa tento človek udrží v TV-už teraz môžete rátať s mojou kandidatúrou na prezidenta
-jeho prejav bol ako vždy zleptaný, nezrelý, nemal náboj, unikala mu slovenčina i súvislosti, zakoktávala sa čítačka, praskala šošovka na kamere a zvukár sa taktiež nenudil, pretože Štefan, zrejme v súvislosti so sresom z kamery, nadobudol nový zlozvyk-preafektovanosť a tá sa mu prejavila najmä v hlase
-a nezladenosť kravaty...to bolo najmenej
-ale som rád, že pre budúcu generáciu novinárov máme novú videokazetu-Ako to nerobiť.
-avšak, pri súčasnej kvalite slovenskej žurnalistiky ma už nerekvapí ani to, keby šiel Pinďo uvádzať Hráme jubilantom a Daniel Krajcer erotickú reláciu
-skrátka, opäť som sa presvedčil, že slovenský mediálny trh je otovrený každému novému nápadu a navyše je ut i dostatok ľudí, ktorý ho ocenia

hedviga (neregistrovaný, 213.151.218.xxx)
hedviga (neregistrovaný, 213.151.218.xxx)
28.09.2006 22:35
0
0
pistik je skvely

ja si pamatam na jeho moderatorske zaciatku v radiu beta, tusim tam vypomahal pri jubilantoch, ale akoze bol tam dost dobry! ja som s nim bola spokojna aj vo funku, sak bol skoro jak je teraz adela, len v muzskom podani. No a v telke je tiez celkom k svetu, a co tam po kravate, hlavne ze ma stale take pekne modre oci. Cize akoze ja pistika jurika oblubujem a uzanavam. Kiezby takych bolo viac na slovensku. No nie? No áno.

mojsek (neregistrovaný, 85.135.250.xxx)
mojsek (neregistrovaný, 85.135.250.xxx)
28.09.2006 19:35
0
0
SJ

Stevovi to v telke fakt sedi,opat dokazal,ze je dobry moderator aj ked mam pocit, ze v radiu posobil predsa len tak akosi prirodzenejsie, suverennejsie a vtipnejsie. Skratka myslim,ze v radiu mu to islo lepsie, ale aj v telke je O.K.

Shuno (neregistrovaný, 84.47.108.xxx)
Shuno (neregistrovaný, 84.47.108.xxx)
28.09.2006 19:20
0
0
Stefan Jurik

Veru, moderator jeho formatu si skutocne zasluzi nieco lepsie ako len sediet za mikrofonom kde nevynikne jeho vyborna gestikulacia a mimiku, len by sa trosku viacej mohol do kamery pozerat...ale na to si zvykne, to chce cas. A nechapem co mas proti jeho kravate, je znamy tym ze kravatu si zasadne NEZLADUJE so zvyskom oblecenia.....som zvedavy akym sposobom si originalny ty, Smajly;)

Smajly (neregistrovaný, 213.151.217.xxx)
Smajly (neregistrovaný, 213.151.217.xxx)
28.09.2006 19:12
0
0
Najlepší moderátor na svete - Štefan Jurík

Takže náš Štefan to konečne dotiahol na televíznu obrazovku! Som rád, že mu v JOJke dali priestor, lebo je to naozajstný talent. Relácia Svet v kocke má šmrnc, fakt dobrééé. Tú kravatu si síce mohol odpustiť, ale no....prepáčuje sa ;). Čo vy na neho?

Počúvanosť
štvrtok, 3.7.2025
1.
22,33%   + 0,03%
2.
16,43%   - 0,30%
3.
11,95%   - 0,29%
4.
11,63%   - 0,21%
5.
7,06%   + 0,09%