Diskusia k téme Keby ste si vymysleli vlastné rádio, ako by sa volalo?
RADIO HORIZONT.To nie je môj nápad.tak sa volá 1.program bulharského rozhlasu.A ten názov hovorí,o čom to vysielanie je.Čiže správy,reportáže pohodová hudba-Keď som bol v BG,tak som ich niekedy počúval.Aj keď BG má tých peňazí ešte menej ako SRo,tak dokázali z toho urobiť zaujímavú stanicu-veľmi podobnú ČRo1.
2.program sa volá RADIO ORFEUS-obdoba nášho SRo2-Devín,klasika,hry,
3.program CHRISTO BOTEV-akýsi mix našej starej stanice BRATISLAVA a vysielania pre mladých.Vzelávacie programy,hudba pre mladých- pre
mňa nedefinovateľné.
a samozrejme regionálne vysielania na 4.okruhu./Sofia,Varna,Burgas,Plovdiv ......./
Ale vráťme sa na začiatok:názov HORIZONT sa mi páči,aj keď na SK slovo HORIZONT sa spája s niečim iným,s čím asi ani nemusím písať.
Tak tu je ten mail... sorry, nejak som prehliadol tento chlievik... inak vypocujem si to asi tak o mesiac, lebo teraz mam dost "krusne" vikendy... :)))
www.radio4.szm.sk
to kexxx: daj mail, takto na verejnost nebudem predsa davat link :)
tak by som ho nazval. ale radio je nehcem prevadzkovat, je to nakladne
mam k tomu uz nieco napisane aj na www.radio4.szm.sk
radio extrem, len s najlepšľou hudbou a nie takymi srackami ako tlaci expres, dnes rano som siel busom a stacilo mi, ked to sofer talcil!!!!!!!!!!!
"nic pomale" a chces tam pustat 90BMP hiphop... hheh.
inac ked sme pri tom, podobne radio prevadzkujem cez vikendy na internete ja pre uzsi okruh mojich kamossov a kamossov mojich kamossov... 00:00-06:00 techno,schranz, 06:00-10:00 house, 10:00-12:00 drumnbass, 12-13 chillout, 13-16 progressive, 16-18 volny vyber trackov, 18-19 zive moderovane vysielanie, 19-22 trance, 22-00 tvrdsia elektronicka bez ohladu na zaner (taka proti zaspaniu)
Radio FRESH by bol nazov mojho radia a hral by sa tam iba HIP-hop,techno,haus,drum n bass,trance,rave,klubovky a par ale iba dobrych pop skladieb.Minimum hovoreneho slova a nič pomale.
Radia bez licencie su jednoznacne najlepsie. Mal som moznost niekolko takych radii pocut a bolo to velmi dobre.
Rádio Weekend Dubnica a najlepšie bez licencie :-) ! Ešte teraz sa mi válajú niekde v šuflíku 2 rozhodnutia o pokute 100 000sk od rada-rtv a aspoň 8 pokút od TUSR za frekvenciu :-)
radio cool tunes, relax fm, radio don't bitch and listen :o)
Jerevan? Je*eVám? Asi tak. Podobnosť čisto náhodná.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2025 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň