Diskusia k téme Rádio_FM

kedysi išlo v CA aspoň 102.4 z NO.síce zachrapčané mono-ale bolo.Teraz z Trstenej nič.neplánujú prehodiť freq. z Trstenej do NO? Veď tá freq.bola vlastne koordinovaná pre NO: nie?
Aj Krížava sem tam zachrapčala.

Veru nie, hra to len miestami, bez zosilovaca nemas sancu to chytit v dobre kvalite. A nehra tu ani 91.9 z Trstenej. Chcelo by to vykryvac, co ale zrejme nehrozí.

Ved v polovici mensich miest ho vobec nechytime!!!
Co ste to dovolili!!!! Ale ako sa hovori: psi bresu a karavana ide dalej...
Dajte sem potom vediet kto to _fm bude posledny vypinat:-)

V TS sa dá s obyčajným kruhovým dipólom chytiť 104,3 veľmi slušne, v DK nie?

V Ziline nechytis martinsky vysielac - vid mapka pokrytia. https://www.radia.sk/_subory/s3_new_f m.gif

toto je snad zly sen...v ZA namiesto _Fmka - Regina...neee, pomoooc...co sme komu urobili???!!!

Ja to nechápem. Idú zrušiť výkonný vysielač na krížave ktorý pokrýval aj DK. Teraz sa už nebude dať chytiť. Závisí od nadm. výšky. FM-ko veľmi rád počúvam večer keď hrajú super hudbu. Naštastie používam 1 kW zosilňovač takže FM-ko chytám zo Suchej hory (BB), Kráľovej hole, Magury (Námes.) Takže sa neobávam daakého menenia 100,1 MHz. (Bývam na Brezovci)

v žiline sa bude snad dat chytit Martinsky vysielac ktoy by mal byt v prevadzke niekedy v roku 2007

Urobte to ako ja: 2500 Skk najlacnejší sat. komplet opticky prepojíš z recieverom a šlapeš. Všetky stanice SRo v max. vysielanej kvalite + celopolšné súkromné rádia a ako bonus programy napr. z GER, alebo A, kde sa už vysielajú rádia v Dolby Digital 5.1. Kašlite na FM vysielače pri SK členitom teréne by ste potrebovali v každej diere vysielač a to nikdy nebude. Do auta si kúp iPod!!!

asi sa bude radio FM pocuvat ako dakedy, ked bol "rozhlas po drote " :-)) parada

Ale ty to mas v poho, vam to aspon hodia na 102.10 (v suc. Devin), ale co my z DK? Trstenu 91.90 prakticky nechytis, ZA rusia tiez, RK nechytis. Ostava nam jedine Poprad (Kralova Hola) so zasumenym stereom a akym-takym mono.
To je na slucku.

Mna to ma podrz!!! vsetky frekvencie odkial som mal moznost chytat fm pridelia regine!!! napr> som z ruzomberka a tu som pocuval fm na 100,6 alebo na 101,5 abo na 100,1 a sem tam sa dalo pocut aj z Namestova... a teraz odkial budem sluchat???
tak toto je silna kava!!! vsetky frekvencie,kt mali dosah do rk zoberia regina ... aspon jednu mohli nechat!!!!

Tak napr. 16.12.06 o 15:00 a 16:00, úplne rovnaké.

Namiesto nich vraj maju dostat nejake ine frekvencie. Tie ale budu ovela slabsie.

majú pekne skresané frekvencie v prospech REGINY na stred.,sever. a vých.Slovensku

Tak to by si mohol dat nejaky konkretny priklad, kedy a kde si pocul dva krat presne tie iste spravy.

Ale veď správy nie sú aktuálne každú hodinu, a možno aj sú nahraté. A keby niečo, akože naozaj vážne, tak povedia aj mimo správ, nemaj boja.

FM je jedno z mála, dodrého, čo tu ešte zostalo,Ponúka kopec skvelej hudby,rôznych infprmácií,o filme, športe, internete,a interpretoch samotných, predstavuje vrchol profesionality v SK éteri, dúfam, že to bude aj naďalej.Držím im palce.

Kazdu hodinu tie iste spravy urcite nepotrebujeme. To by sme si ich mohli rovno nahrat a pocuvat dookola. Ale naco potrebujeme kazdu hodinu aktualne spravy, tak to ti uz asi tazko vysvetlime, ked si to doteraz nepochopil. Ale co sa tyka toho dopravneho servisu, suhlasime s tebou.
P.S.: Celkom nas zacalo bavit pisat v mnoznom cisle. Citime sa pri tom tak trochu dolezitejsie. Takze to mozno budeme robit aj castejsie. :-)
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň