Diskusia k téme RTVS

Machaj nemôže skončiť hneď po voľbách, ale až keď mu skončí funkčné obdobie. Vláda si tam jednoducho nemôže dosadiť svojho človeka len tak a hocikedy

To Hegerove vystupenie v RTVS bolo tragicke. Heger je tazky slabinger a keby prisiel o post premiera, tak uplne vypadne z povedomia ludi. Dopadol by este horsie ako Kiska, ked presta byt prezidentom. Posledny priesku Focusu nameral Demokratom 3,6%, takze jeho osud je mozno specateny uz teraz.
Pravdupovediac, Machaj vonkoncom neoslnil, pre mna dost sklamanie, ale z toto by som mu nedaval za vinu. Nemoze branit premierovi vo vystupovani v jeho mediu.
Chvilu este vydrz a Heger sa Ti mozno uplne strati z oci. :) Mozno p. prezidentka ukonci to trapenie vo velmi kratkej dobe.

Heger včera zneužil trvs na svoje politické účely a doslova tam ako taký žobrák prosil prezidentku aby mu dala šancu a nevymenovala uradnicku vládu. Je smutné, že vedenie rtvs toto dopustilo. Ryba však smrdí od hlavy. Po volbách musí Machaj skončit, lebo rtvs už nie je objektivne medium.

Jindřišská 16, "tři jedničky padesát", Praha 1
Také si ještě z dětství pamatujete adresu České televize? Dnes už na Jindřišské Studio:

Ale presnejšie bola ČST v Prahe na adrese Kavčí hory... legenda...ja som sa tam skoro dostala
Ale teraz už by som vedela viac a kde.
Dobre pripomenutie ..len by ma zaujímalo či
Vie niekto kde sa natáčalo Televarieté..
Barrandov?

Československá televízia (ČST) vznikla 1. decembra 1957.
Keď začala v roku 1953 vysielať Československá televízia bola to veľká sláva. Hoci malé, čierno-biele obrazovky vlastnil iba neveľký počet ľudí, postupne sa stali pre divákov doslova magnetom. I preto, lebo dovtedy poznali hercov najmä z novín, divadiel a biografov, od toho dňa k nim vstúpili do príbytkov.
Dnes (1. mája) uplynie 70 rokov od začiatku vysielania Československej televízie.
História televízneho vysielania v bývalom Československu sa datuje od prvého skúšobného vysielania. Začalo sa 1. mája 1953 zo Štúdia Praha v Meštianskej besede z vysielača Tesly Hloubětín na Petřínkej rozhľadni.

Hranol a rezeň Tv :)..dotujte vilu a dcery..:)

Konečne! Ďakujem! Keď už toto viem, môj život konečne dostáva zmysel!

Určite ju netreba predstavovať, ani pripomínať,že začínala vo Fun Rádiu a ešte predtým v zdravotníctve. Nechcem tu suplovať bulvár, ale bezpochyby nie som sám, koho šokovala informácia uvedená v titulku. Prezradila ju včera Alena Heribanová v relácii Anjeli strážni práve s Janou Majeskou ako hosťom. Dôvod neznámy, nenašiel som ho ani na Googli. Píšem tu o tom aj preto,že jej bývalý manžel - chirurg MUDr. Ivan Majeský - začínal ako dieťa v rozhlase a dabingu. Bohužiaľ sa mi nepodarilo zistiť jeho príbuzenský vzťah s Markom a Pepem Majeskými /nepochybujem, že existuje/.

mali vždy pod kontrolou TAJNÉ SLUŽBY.

tak toto tvrdenie o tebe vela vypoveda, však už aj Matovič ho ma plne zuby. Svojimi vyrokmi zhoršuje krehke slovensko-madarske vztahy. Je to hulvat. Nič viac.

Káčer je najlepší a najnormálnejší minister za 30 rokov ! ! !

A ktorého ministra zahraničných veci SR by si pozval do relácie ty, aby to bolo objektívne?

V diskusnej relácii Večera s Havranom si moderator na temu zahraničnej politiky zavolal: Milana Knažka, Pavla Demeša a Rastislava Kačera. Ludi s rovnakým názorom. Rada pre medialne služby mlčí a nevidí natom nič neobjektívne, https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/14084

A dobre robi ze nema tv. Fakt.

A olano nema svoju tv. Pelle a Fico su najdoveryhodnejsi politici spolu so Zuzou na slovensku tak je normalne ze Jamkac dostava priestor. Fica sa boja toho do diskusii nevolaju ale nevadi.

Ved maju smer tv a dr birmovany mal
3 h prejav akoby mu patrila RTVS :)))

aky priestor dostava v ostatnom case v hlavnom televiznom spravodjastve SMERoHLAS? to ma uz akoze pripravuju na to, zako to bude vyzerat po volbach?

A mali by si hlavne pripomenúť, čo pred rokom stváralo a vystrájalo prokremeľské vedenie RedTVS, keď v čase invázie CCCP vysielalo Cvičme v rytme, dávalo mapu UA bez Krymu, vojnu nazývalo špeciálnou operáciou, velebilo agresora, volalo do správ Čarnogňažníka atď.

že pri iných vojnach nič podobné nerobili. Bomoboš, Bomboš https://www.radia.sk/spravy/4670_rtvs-si-rok-od-vy…
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2023 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň