Diskusia k téme RTVS

Trojku zachovať... pridať RTVS Šport,aRTVS24...tých 5kanalov by bolo pre RTVS tak akurát... retro archívna Trojka je dobrý počin,aj keď nie je to úplne podľa predstáv ...na archív moc peňazí zasa netreba, všetky stanice by ski z jednej frekvencie čiže tam to nestojí nič, snáď len práva na niektoré staršie zahraničné akvizície

Trojku zrušiť! RTVS chýba News Channel.
"RTVS 24" "RTVS Správy"
TA3 sa zmenila, už nestačí.
.

Pýtali sa ľudí vo veku 14 až 79 rokov.

Je to trápne čo predvadza RTVS pod vedenim Reznika. Ohlasuju spustenie sportoveho kanálu a zrazu nemajú peniaze. Takže kým nedostanú peniaze od štátu tak ho nespustia. nech ukončia trojku ktorá je práčka pre Rezníka.
Našťastie mu konči funkčné obdobie už na budúci rok.

Bez problému:
http://live.slovakradio.sk:8000/Slovensko_256.mp3

Všetci moderatori su super.

Neviete, či sa nejako nezmenil stream SRo1? Cca 3-4 dni mi na rádiu vôbec nejde prehrať. Ostatné SRo stanice idú bez problémov. Ďakujem

V článkoch písalo, že 17. až 20. mája bude spustené testovacie vysielanie športovej stanice... (ale vysr... sa nato)
RTVS spustí v krátkom čase športovú stanicu RTVS Šport.
Testovacie vysielanie už o pár dní. Televízia providerom odkázala, že už medzi 17. až 20. májom majú očakávať testovacie vysielanie športovej stanice.

za 38 401,20 €
Spot „Očkovanie osobností“
https://crz.gov.sk/zmluva/5728919/

Dokonca v jednom momente išla Živá panoráma naraz na všetkých troch jej programoch (od 07:51)...

to je relacia neoliberalna tak isto ako aj havranova talk show niečo takéto na obrazovky rtvs vobec nepatrí to nech si vysielajú tuto propagandu za vlastné !!!

Ja počuvam Rádio Devín reláciu Fenomený.

niekto z vas Silnu zostavu vysielanu kazdy stvrtok na Jednotke.Moderuje to Veronika Cifrova.Priestor dostavaju prevazne progresivne zmyslajuce zeny.

Spravodajský web? Kde je v poslaní RTVS prevádzkovať takýto web?

...nachádzať sa bude na adrese spravy.rtvs.sk
Zdroj: Denník N

Na Šachtičkách ide teraz 89,3 lepšie, s kompletným RDS..Q 6/16.
Laskomer tu nejde optimálne, je v tieni.

Prepáč, nevšimol som si, že si predtým písal, že ťa to nerozosmialo.
Vieš ide o to, že mňa to nerozosmialo kvôli obsahu - téme scénok, ale ako vynikajúco vystihli kopu mojich známych.
Mám napr. známych, ktorí sú finančne zabezpečení, zdraví majú pekné deti, darí sa im, majú proste všetko a takéto kecy vypúšťajú z úst, alebo sa začnú vadiť, či s rúškom či bez rúška, hoci lepšia je mäkká poduška - miesto aby sa tešili zo života.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň