Diskusia k téme Rádio Patria

Neviem, či niekto postrehol,ale vysielač hrá teraz podstatne lepšie ako predtým, hlavne smerom na Šamorín a okolie.V aute hra absolútne bez problémov aj Samorine a okolí, takisto sa dá zachytiť aj v BA-Pod.Biskupice, Vrakuňa.Len je momentálne bez RDS.Bud navýšili výkon, alebo smerovanie,ale teraz proste hrá v tejto oblasti,ako má :-) :-)

A radiotok egy moslek komcsi Gyurcsany kepzodmeny amit be kellene tiltani magyar vagyok de undorom van beloletek mar 60 eves elmultam

Devín tu má kvalitné pokrytie na 99,7 MHz, FM zas na 101,3 MHz..čiže mal by tu tým pádom po 18:00 vysielať okruh RSI.

Rádio Patria posilnilo pokrytie v Plešivci a okolí na 89,6 MHz.

Szóljon már valaki a beszélgetés résztvevőinek, hogy ne nyögjenek. Őőőőő....

Zatiaľ nerozvysielané, včera som si to overoval v teréne.

Dnes na N.Z. 98,7 RDS Devín a na D.S. 91,4 RDS RSI.
Ráno to niekto neprepol na Patriu..

Cca. týždeň po spustení 98,7 vypli duplicitnú 94,6.

Odkedy Patria nevysiela na 94,6 MHz ? Viem, že už vysielajú na novej frekvencii 98,7 MHz, od 18:00 je tam Devín.

98,7 išlo z výšky cez 100m z komína teplárne alebo Elektrosvitu.
102,8 a 94,6 ktorú vracajú iba zo 40m zo stožiaru Towercomu , kde kedysi išla analógová TV Joj.
Preto ten veľký rozdiel v pokrytí.
102,8 silne ruší mimo N.Z. aj Kronehit na 102,9 zo Semeringu. Ten ide na celom juhozápade a aj na Záhorí.
Teraz majú Patriou už pokrytú väčšinu cieľového územia.
Ešte by mali poriešiť juh , kde sú "dočasne" frekvencie odobraté rádiu_FM. Tam to aspoň pre príjem v aute supluje Kráľová hoľa na 104,3 , ale pre bežný vnútorný príjem to nestačí.

túto frekvenciu by mohli presunúť do VK spustiť Patriu /FM a na 98,3 by mohlo byť Rádio FM v celodennom vysielaní .

98.7 ano ide Devín,102,8nz ma mensie pokrytie.

Neviem, ale podla mojich odhadov tam ide Devín, tak isto ako to je na predchodzej 94,6 MHz, ktorú chce teraz Slovensky Rozhlas vrátit. A _FMko ma vedla frekfenciu 102,8 MHz

Nie náhodou RSI??? Inak ešte tam môže ísť aj _FM...

a v noci vysiela na 98,7 Devín alebo RTI ?

Mimochodom Patria už vysiela na frekvencii 98.7 MHz ...dokonca signál je lepší /aspoň v LV/ ako keď frekvenciu prevádzkovalo rádio MAX
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň