Diskusia k téme Rádio Vlna

A uz to klincuju Ivanom Taslerom!!!!!Pekny oldies Format!!!!!

Evosonic podla mna myslel skor na to,ze ked sa jedna o Oldies AC format,tak tam predsa nema co hladat nejaka nova skladba,ktora je omielana na vsetkych ostatnych staniciach.Ale zatial som fakt nepocul nieco dobre zo 60-70 rokov,nejaky dobry rock and roll alebo veci ktore prave oldies radia hravaju.No ak to zaklincuju blbostami typu Desmod,Kirscnerova a podobne SK kraviny,tak dakujem pekne.Potom sa Evosonic pravom rozculuje.

Jasne, lenze hovorili cely cas o tom, ze idu nadviazat na Vivu a je z toho nieco ine. Preto moje sklamanie. Ked to pritiahnem za vlasy, mohli z toho urobit druhy Slager - uz tomu vela nechyba.

Ty zrejme nie si cieľová skupina rádia, ale skús si predstaviť nejakého päťdesiatka keď bol ešte mladý. Čo asi počúval? Taký človek môže spomínať len na to, čo v mladosti mohol počúvať. A taký človek tiež má právo spomínať. Z tohto pohľadu to vôbec nemôžeš mať za zlé. Keď budeš mať Ty 50, jasné že budeš chcieť spomínať na niečo iné

Zda sa mi lepší signal. Chytam aj na miestach kde Viva nešla.

Nemám možnosť počúvať, ale pokiaľ tam vysielajú ľudia z Vivy, tak je to smutné. Pred dvoma rokmi nás huckali proti novému rádiu, vyťahovali sra*ky na majiteľov a teraz pre nich pracujú :-)

Dnes mi to pripada,ako nejake zoznamovacie vysielanie s posluchacmi.Aj par pesniciek sa uz aj opakovalo pomerne v kratkom case.Ale kedze je programovy riaditel Peter Hurajt,tak by to nemohlo casom dopadnut zle.Len zatial mi to na Oldies AC format nepripada,ale uvidime casom.

Web síce majú spustený ale stream nájdem aj na rádia sk bezich webu. Chcelo by to zverejniť aspoň programovú štruktúru a moderátorské zloženie

Má niekto informáciu čo dnes hrali ako prvé? Tzv. otváracia pesnička?
A už to tu odznelo ... 16:00 správy na Vive (Vlne) ... http://goo.gl/Jyyzna

funradio nepočúvam, keďže som v ČR, ale má zaujímavý hlas :-)

http://www.parabola.cz/zpravicky/23274/slovenske-r… Radio Vlna • Astra 3B (23,5°E), freq. 12,363 GHz, pol. V, SR 29500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, FTA

Podľa mediálne.sk by večer mala moderovať Eva, ktorá nie tak dávno bola vo Funku

Takze Barbora Rakovska sa vracia do radia,tento raz na Radio Vlna v rannom bloku :-) :-)

Pred pr minutami pan Skr*a dal jasne najavo ze odkedy skoncil v nebohej Vive tak v ziadnom radiu nebol. Tot zaznelo v eteri : Bolo 16:00 hod. Spravy na Vive a ...... eee Vlne a Miro Skr*a :D :D

16:00 spravy na Vive (Vlne) a miro skrha :D :D :D

Pokial chcu predavat reklamu do vlny ako vo vive tak by mali zamestnat aj schopnych obchodnikovako boli tam. A nie otravnych asistentov ako maju v tom ich radio services co vam ponukaju reklamu aj do anteny aj do jemnych a ked im poviete nie je tak sa ich neviete zbavit

To co je za playlist? Som bol kriticky k BEST FM, ale teda zlate to radio! Pardon, ze som taky priamy, ale taketo sracky - to dosial dokazal iba cesky Impuls. Myslel som, ze naviazete na staru dobru Vivu, ale toto je priserny odpad! Najkonzervativnejsi vyber skladieb bez stipky vkusu... boha, som sa len nasral :D a to som sa fakt tesil, ze Viva (Vlna) tu bude opat :( Nehrate hity overene casom, hrate iba to, co sa kedysi dostalo do rozhlasu v ramci moznosti "vyberu"...

RDS je "VLNA" a radio text "*** radio Vlna ***"
(bez úvodzoviek)

RDS je: VLNA
taktiež bolo rozvysielane aj cez satelit Astra 23.5E

Ahojte ... bezi aj RDS? V akom tvare? Dik.

Potvrdene BA 101.8 mhz frci plnym vykonom
dxsi Skalica

Radio Vlna je v eteri 101.80 Mhz Bratislava.Teraz som ho naladil :-) :-)
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň