Diskusia k téme Rádio Anténa Rock

Dnes som si overil MT a ZA 98.7 MHz, tiež už idú v MONO...

je to takto už asi mesiac...

Už aj v BB (97.6 MHz) sa vysiela v režime MONO, ešte 2 dni dozadu to určite išlo v režime STEREO.

Takze uz aj u nas dochadza k zamernej degradacii kvality zvuku - Antena Rock zacala testovat mono vysielanie v FM pasme za ucelom dosiahnutia lepsieho prijmu vo vzdialenejsich miestach pokrytia od vysielaca. V Cesku to robi tusim Impuls. Pre tych, co pocuvaju radio na chate s jedneho repraciku je to jedno, ale ak mam doma kvalitnu audio zostavu, pripadne pocuvam v aute, je to velky krok spat. Je otazne, ako velmi si tym Antena polepsi, ci to stoji za to. Predpokladam, ze Antena Rock nejde velmi po kvalite - ci uz playlistom (nekonecne sa opakujucim), alebo tymto technickym "zazrakom". Nech zije Rockova Republika, ktora to radio robi naozaj srdcom a rozdiel je pocut :)

dobrunoc,ahojte Prešove neide vlna,anténa rock,devin,FM a oznámujem že ruší a naladťe vy všetci tu prešove a okolí na 105,2-105,8-106,7 101,5 FM,dovi,čaute..

hrá aj v Ilave na mobile, vonku miestami s RDS. Tiež hrá aj v Pruskom spolu s 97,6 (Suchá Hora má presah v Pruskom) tiež s RDS.

spustíte frekvenciu v Trenčíne?
Pri ceste z NR do TN sa dá fajn počúvať na 88,8 - pred NMnV to už ale signál citeľne slabne až mizne - rádio preladuje na 97,6 a opäť v TN na 88,8.... Krajské mesto by ste mali mať pokryté čím skôr, či? :-)

Ja si myslím že najskôr spustia Trenčín 100,3 a potom považskú

Cavte neviete náhodou kedy spustia frekvenciu v Považskej Bystrici.

dobrý deň PO neide STEREO na frekvencií 105,2 FM pásmo a volal som že menia zvuk a všimnite si každý že neide stereo a napište do antény rock alebo Towercom že by dali naspäť stereo lebo to nie je dobre počúvanie a nie ej to príjemné a je to nudne a nezažívne teraz tak bude bez sterea ide veľa elektriky na vysielači a je potom drahé platenie alebo iná vec,,dakujem,dovidenia

Dnes som sa na to pozeral, skutočne 100.3-ka ide v MONO.

čau peťo z BB áno hrala už včera stereo na 105.2 išlo a stredu nehrálo stereo a čo môže byť problém aj ja som skúšal na rádijku že ide stereo včera,ty si kedy bol PO a si išiel do Bardejova včera večer a teraz si tam alebo už Bystrici a u tebe hraje stereo Banskobystrická frekvencia.čau

V BA na 100,3 MHz hrá anténa už asi mesiac mono. Chyba určite není u mňa, testoval som to na viacerých prijímačoch

čau PO neide stereo a len slabo ide takže opraviť že by išlo vkuse stereo a bez vypádavania sterea a že by to nevypadavalo..

Dnes som v centre Žiliny chytil Anténu Rock (ANT.ROCK) na 99.4 MHz (aj s RDS), parazit 98.7 MHz, to určite nebol, pretože v RDS CT bol sekundový rozdiel. Akurát na 99.4-ke bolo počuť v pozadí Best FM.

tak vtedy som to mal náhodou zapnuté. :)

Medzi pesničkamin šiel jingel alebo ako to nazvať a hovoril, že ktorú rockovú skupinu má najradšej, že Slíže, Tublatanku, Zónu.... Keď, tak, tak Zóna A je jedna z prvých punkovíc na Slovensku, takže ANTÉNA ROCK pozor na to :D

Dlhšie som ich nepočúval a oplatilo sa. Konečne je playlist o niečo viac obohatený alebo skôr hrajú aj iné pesničky tých istých skupín ? :-D

ID je zmenene aj na kapacite Towercomu na 23.5°E na Antena Rock :-) :-)

Takéto RDS ( ANT.ROCK ) som si myslel , že budu mat od zaciatku vysielania.No oni to zmenili až teraz.Aj na 100.30 je RDS ANT.ROCK už 2-3 dní :-) :-)
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň