Diskusia k téme Bratislavský éter

Odkedy Best FM prešlo zmenou je omnoho počúvateľnejšie čo sa hudby týka a spravodajstvo je len čerešnička na torte :) Ja by som osobne uvítal keby zo sebou niečo začalo robiť aj Radio SiTy. Veď pomaly 8 rokov je to o tom istom

Tak to ano, ale je to stále počuvatelné :) (aspoň pre mňa)

Aligátor sa o to moderovanie ako tak snaží, mohli by si dokryť zbytok mesta tak ako Super, Super si zas zbytok mesta + okolie dokrylo no tiež neviem ako dlho vydrží bez reklamy a moderovania. A ešte sa mi zdá že Super dosť osekalo playlist pretože už skoro každý deň hrajú tie isté pesničky a to sa mi dávnejšie nestávalo. No zato také Rádio Best... začínalo ešte horšie ako SiTy ktoré mi dnes pripadá ako neskutočne sedlácke rádio, a teraz je Best FM jedna z mojich oblubených staníc (len nech si rýchlo poriešia bratislavskú 95,6) ktorá pekne prerazila na zbytok Slovenska. Rádio 7... škoda reči (počuva to niekto vobec?)

Od januara bude v BA uz v poradí tretie rádio zamerane na rock. Tie, čo tu už vysielajú sú podľa mňa bez budúcnosti, lebo sú to samohrajky a moderované vysielanie je v nedoľadne. Hoci rocková republika je zaujímavý projekt, niesom si istý či bude úspešná. V skratke BA éter je dosť na hlavu, lebo jeho zloženie je komercia, dve kresťanské stanice a o chvíľu tri rockové stanice. Príde mi to, ako keby iné žánre nexistnvali.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2020 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň