Diskusia k téme Maďarské rádiá

Pocuvam class fm posledne dva dni takmer cely den. Myslim 18 a 19 november. Mam celkom dobry signal na 98.3. Lokalita lutina pri sabinove na chate. Doma teda v Presove mam len velmi slaby signal na class fm na 104.7. Budem teda pri tom ked bude koncit class fm. Aj nieco natacam, mozno hodim na youtube. Class fm prajem vela uspaechov na licencnej rade pri vyberobych konaniach a k 7 vyrociu aj vsetko najlepsie
PS: Ja u seba do.a teda v PO vysielam class fm cez transmitter z roku 2008 asi od minuleho leta na 102.5 a kedze na internete bide pokracovat tak pojde aj nadalej u mna na 102.5 cez transmitter na fm. Teda uplne na fm nekonci a navyse este ma sancu na uspech na licencnej rade. Drzim palce a pozdravujem vsetkych tu na diskusii!

skončí už o necelé 3 hodiny...

Na ich frekvenciách vysiela Rádió 1.

Hrajú staršie šlágre, na tomto streame ( http://hosting.42netmedia.com:13050 ) sa zobrazujú i práve hrané pesničky. :)

Prosim o podporu class fm na madarskej licencnej rade aby mohlo pokracovat. Napriklad spisme peticie za zachovanie vysielania class fm aby videli ze maju posluchacov aj na slovensku. Ja pocuvam asi Class FM 60%, RMF FM 20%, FunRadio 10%, Reginu 5% a potom este Slovensko 4% a asi expres 1% ostatne skoro vobec.

Co bude hrane v Tiszaujvaros ak class fm skonci? Bude to radio ktore pojde namiesto class fm alebo radio m alebo nieco uplne ine? Dufam ze class FM ostane lebo to tam pasuje k tomu a ked nepojde tak nebude co tam dat tak aby to pasovalo :-O

Dufam ze Class FM ostane aj nadalej, je to najlepsie radio nie iba v madarsku ale aj v celej strednej europe.

Do you know any hungarian station WWW site communicating alternatively in different language besades of hungarian one? I'm facing the troubles of how could I discuss schedules or technical conditions with my station staff, or funs due to their WWW communicates just antirely in Hungarian. I checked some another station WWW, but all the same...Give a clue to any site focused on radio topics in HU communicationg ...not only Hungarian, if you can.

Hungarian counterpart of RVR refused the renewal of Class FM's licence (mainly because of political reasons) which will be expire this November. The countrywide frequency network will be tendered with new additional frequencies, like Gerecse 100.0 or Fehérgyarmat 102.8
http://radiosite.hu/index.php?option=com_content&v…

má dosť silný signál Kossuth rádio na 90.2 MHz a rádio Mária na 100.6 MHz.

že 105.3-ka má PS u Rádia Bartók "_BARTOK_".

95.8 Radio Rock (od 17. mája) - facebook.com/radiorockmagyarorszag
96.4 Radió 1 (od konca mája) - facebook.com/radio1hungary

Po novom _Bartók_ , predtým _BARTOK_ ... je to dokonca aj s dĺžňom v RDS PS, ten dĺžeň nedokážu zobraziť všetky rádioprijímače.

podla mna si zanedbatelna vynimka ty. Ja napr. po madarsky nerozumiem, ale Petoefi radio pravidelne pocuvam

No vyyborne, ze ake uzitocne informacie tu clovek naajde!! :D Ale tie cisla si dal aj tak na "milu kedves" :D lebo kebyze aj chcem poslat z mojej HU-karty SMS tak ona tam nepride. Lebo si dal zly tvar. Oni to maju takto: nie 0706 450 000 ale 06706450000, 06702895895, 06309000666 atd. Tesim sa na adresy sidiel, emailove adresy a dalsie informacie ohladom madarskych radii! :))

Lenže tí Maďari, až na nejakých pár zanedbateľných výnimiek, nebudú hľadať informácie na slovenských fórach :-)

Nezabúdaj, že na Slovensku je okolo 450 tis. Maďarov. ;-))

Presne tieto čísla som potreboval, rovnako ako desiatky ďalších poslucháčov z Oravy, Liptova, Kysúc, Spiša, no i Ponitria, Považia či Bratislavy, ktorí denne pravidelne tieto rádia počúvame :))
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň