Diskusia k téme Rádio Anténa

Posledné 4 dni v RK sa všetko natislo "doľava" a zvyšok bol prázdny, resp pred tým pekne v strede a hviezdice mali odstup ....

ale stream je niekoľko minút pozadu oproti FM. A na 97.6 je RDS PS stále po starom.

Sranda, že Heyko vykazuje iný playlist v poslednej hodine ako ten, čo sa šíril éterom. O playliste po polnoci ani nehovoriac :)
https://www.radia.sk/radia/hey

Jingle a hlas cloveka - ako keby som pocuval Jemne melodie ... Cakal som viac energie

a je to tu.. ziadne odpocitanie.. len dlhy jingel a elan

23 hodina bola mŕtva, alebo sa mi to zdá? :D

presne tak započul som to už aj ja..nabehol už aj web..aj prelínanie skladieb je už skoršie a hneď Aneta Langerová 2x za sebou..ale buď som to prepočul alebo už oznámenie 23 hodiny oficiálne ešte rádia hey! už nešlo?

Práve teraz bolo jasne počuť, ako nakočila "mp3ojka" resp. skladba skočila na skladbu z výraznejšou hlasitosťou, potom začala ďalšia skladba kde hlasitosť striedavo kolísala (nastavovanie nejakého aux vstupu) , takže už sa "spúšťa" nové štúdio a staré asi odohráva poslednú hodinku, resp možno ak sa to dá tak v zlomku sekundy prepli zo štúdia na štúdio a toto sa práve nastavuje na oficálne zahájenie vysielania .... uvidíme

Tipujem, ze format bude podobny ako maju ceske Hitradia- teda typicky AC. S tymto formatom zacinal u nas X. Nebolo by na skodu, keby Antena zobrala X tych konzervativnejsich posluchacov. Ja toto radio ale kazdopadne pocuvat nebudem-moc nudny format na mna :)

Na 100,3 sa im evidentne nieco pokazilo. Hra horšie, než zle. Celkovo tá frekvencia nepokrýva Bratislavu optimálne. Na mnohých miestach v meste je 88,8 MHz kvalitnejšia i keď nie ideálna.

Ako vám ide dnes zvuk na 100,3? ešte včera išiel celkom v pohode, dnes ako nepodarená kompresia...

môj otec má v aute rádio Sony Xr-6690 Rds a tiež má stále uvedené Hey miesto nového názvu , môžno sa zmení až v priebehu pondelka .

no,dosť strašný ten zvuk...ja 100,3MHz ledva vo Vrakuni chytím na rádiu alebo mobile...

Este dodam,ze na Philips vezi to nerobi.

A este po manualnom preladeni na Sony so 100.30 Mhz na 97.60 Mhz naskoci ANTENA a zachvilu sa zmeni opät na HEY.

Zaujimave,na autoradiu Sony my na 88.80 Mhz tiez uz vyskakuje nazov ANTENA,ale napr. na Philips vezi stale HEY,97.60 Mhz ma stale HEY aj na Sony,aj na Philips-e.Ale ak nahodim v aute 97.60 Mhz a zapnem AF,tak my preskoci automaticky na 100.30 Mhz,chvilu ostane nazov HEY a potom sa zmeni na ANTENA.Na 100.30 Mhz my ukazuje rovnako nazov ANTENA aj na Sony,aj na Philips-e.

Na 100.30 Mhz uz funguje aj RDS TEXT(ANTENA HITRADIO-NAJUSPESNEJSIE SLOVENSKE A SVETOVE HITY).

Na frekvencii 100.30 Mhz my uz naskocil nazov ANTENA,ale na 88.80 Mhz a 97.60 Mhz este stale HEY.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň