Diskusia k téme Rádio Best FM
Vianočné jingle, prechody, pesničky sú kde???
3.12. už od pondelka mali byť... :-)
Žilinská 98,0 MHz, s xRDS (RDS2).
Pochytil niekto od kedy a či je to vecou vybraných/všetkých vysielačov?
Až tam bude Python, poviem že konečne urobili niečo dobré....
Samozrejme, nie len jednorázovo....
Som zvedavý, vraj aj s DJom... :D
dobrý večer ahojte kde je problém nejde Prešove a niektoré vysielače po slovensku je ticho ako nosná a nepoškodila geomagnetická búrka G3-G4 bola dnes vyššia aktivita ako vybuchla na slnku, môže byt to s tým úrobený problém môžete mi napisat kde je problém tak je nosná PO,ZA,2 mestách BT, aj inde možno je taky problém.
"Pospite si dlhšie.
Ranné vysielanie si od 27.10.2025 naladíte každé pracovné ráno v čase 7:00 10:00!"
Je zaujímavé, že v Libanone je produkčné štúdio s rovnakým logom ako Best FM na Slovensku....
Prečo na zahraničných stránkach nečítam, že niekde vypadol vysielač a tu na Slovensku v rádiách, ktoré vlastnia mediálni magnáti je to každodenná a dlhodobá záležitosť?
Lets gooooooo new pesničky po 21:00 vo výbere a aj do playlistu!
Párty Night! <3
Musím uznať že fakt dosť dobre dnes hrali. Klobúk dole. Čo pesnička tak TOP-ka. Len tak ďalej.
Naozaj po velmi dlhom case som sa dostal k tomu, ze si to zapnem a hraju perfektne. Omnoho lepsie ako je oldies party na Vlne.
Novinky vy výbere, prvá z nich...
Armin Van Buuren & Justine Suissa
Burned With Desire
<3
Veľmi sa mi páči, že hrajú hity často zabudnuté a ostatnými rádiami opomínané. Až na tie nešťastné kvóty na SK hudbu. No aj tam sa trochu snažia nájsť pesničky čo sa inde moc nehrávajú.
V Oldies rádiu nemôžu byť novinky? Hudba, ktorá sa nehrávala. je z rokov 1980 a teraz bola vybraná?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2025 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň