Diskusia k téme Staré programy Slovenského Rozhlasu - archív

a prečo píšeš sem? toto neni portál rozhlasu. iba že by to mal nejaký poslucháč nahraté

Dobrý deň,hľadám nahrávku krátkej poviedky,ktorá bola odvysielaná asi v roku 2002.Čítala ju Soňa Ulická.Jej názov bol pravdepodobne:Ako nevoliť volov.
Napísal ju Tomáš Michalec.Som ochotná zaplatiť keď mi ju pošlete na nejakom nosiči.
Ďakujem

Prosím vás, vie niekto kde by sa dala nájsť rozprávka L'Île de la tortue (Turtle Island), alebo, ak chcete Ostrov korytnačiek z roku 1995 so slovenským dabingom? alebo má niekto nahranú aspoň pieseň z toho? Pošlite prosím vás :)) Vďaka

skusal som pozerat v tom rtvs archive na internet ale maraton som tam samozrejme nenasiel - zopar repriz som zachytil nahodou na bratislavskej regine v nocnych hodinach za posledne dva mesiace tak je skoda ze to nie je k stiahnutiu... nema to niekto skompletovane? ani stryco google velmi nepomohol

Voľakedy bol na internete prístupný archív Slovenského rozhlasu, o. i. aj Košický maratón. Existovalo na internete aj fórum, kde sa ľudia vyjadrovali a rozhlasáci odpovedali. Dnes funguje už len jednostranný tok propagandy.

toto bola superzábava, ktorú by kľudne mohli oprášiť, pretože Durko a ocko, Gažo kontra Kado a ostatné nad týmto som dnes skutočne rozmýšľal, verte nech dajú poriadnu zábavu a stále v októbri šli dva maratóny. Jeden v rádiu, jeden vonku.Ćo tak vymyslieť Rádio Maratón, ktoré by dávali staršie vydania, bolo by to super.

Ssmozrejme ze...kde he archiv? Kde ste ho do certain dali?

Myslím si, že by vôbec nebolo od veci, keby SRo oprášilo svoj bohatý archív a niečo dali do vysielania. Aspoň v noci na regine by takáto vec bola super. Počúvam Český verejnoprávny rozhlas a tam niekedy na ČRo2-Praha sa niečo z archívu mihne a úplne super sú spoločné nočné programy na ČRo5-Regina, tam idú v noci výborné archívne zábavné programy a estrády z rokov 60. či 70. Ja osobne by som si rád vypočul rôzne sobotné a nedeľné zábavníky ako npr. PYramída či ešte staršiu Panorámu. Ale najviac by som sa potešil zábavníku MARATÓN z košického štúdia. Ten sme počúvali každú sobotu :)
-čo myslíte, stálo by za to oprášiť archív SRo?
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň