Diskusia k téme 94,2 MHz kralova hola 30,00 kW H
Si rýchly, skúšal som poobede a ešte to nešlo.
Rádio Devín práve začalo vysielať na frekvencii 94,2 !!!.
Ak to išlo, tak veľmi krátko, skúšal som aj okolo obeda a nič..
Už to museli vypnúť. Ale muselo to ísť, skúšal som to na veži a aj na mp3-ke. Teraz mi znova ide krásne F1.
To s tou Patriou je nejaky pokus o vtip? Ak ano, tak poriadne nepodareny vtip. V takmer celej oblasti primarneho pokrytia z KH je signal SRo3 nedostatocny resp. nedostupny, takze nechapem polemiku ci Devin ano alebo nie. Navyse madarske vysielanie nema na severe co hladat.
A sorry, argument ze ty niekde podla nicku predpokladam v PO dialkovo prijimas Devin na 4 frekvenciach si myslel vazne? Ti co su narozdiel od teba v oblasti, ktoru ma KH pokryvat, si Devin nezasluzia, lebo ty ho prijimas z vasho lokalneho vysielaca? Trosku menej sebeckosti by nezaskodilo...
A na co by bola dobra Patria na celom severnom Slovensku?
Existujuce vysielace Devina sa mozu presunut na iny okruh, pokial sa stanu zbytocne. Napr. Radio_FM ma urcite v pokryti medzery.
Inak samotny fakt, ze nieco naladis na 4 kmitoctoch, este o ziadnej duplicite samo o sebe nevypoveda. Akurat sa asi nachadzas prave na hranici oblasti pokrytia. Podobna situacia je napr. v Piestanoch.
Teraz som to schválne zapol a na 94.2 aktuálne len šum..možno niečo testovali, ale teraz je tam len šum.
Radšej keby spustili z 94,2 Patriu a nie Devín. Devín teraz naladím na 4. frekvenciách no neviem načo to je dobré.Patria by sa tam viac hodila.
Zdá sa, že zapli Kráľovu Hoľu 94,2. Vysiela sa bez zvuku a nezaregistroval som ani stereo. Totálne mi to zarušilo F1. Anténa momentálne nasmerovaná smerom na Kráľovu Hoľu.
Písal som RVR mail ohľadne frekvencie 94.2 K.h. (či sa objaví v jesennom licenčnom konaní tento rok):
Dobrý deň,
objaví sa táto frekvencia (v predmete mailu) v najbližšom jesennom licenčnom konaní ?
Peter z BB.
----------------------------------Od poveď------------------------------ ----
Dobry den,
V prilohe Vam zasielam vyrozumenie ziadosti vo veci frekvencie 94,2 MHz Kralova hola.
S pozdravom, A. Grebeciova
------------------------------------ ------------------------------------ -----------
Príloha je uploadnutá tu: http://i51.tinypic.com/2a6s1ti.jpg
aktuálna záležitosť. ;-)
ked na nej este stale vysiela rti
no neviem co bude s frekvenciou 94,8 MHz heringes 1,00 kW H
a krizava poprad je vzdusne 108 km takze si to dost presvihol
ale 103,6 MHz jemne melodie okruzna uciliste 0,20 kW H maju pokryt poprad a na juhu III takzvanom leopoldove je to misung s 103,5 MHz krizava radio slovensko 20,00 kW H
Ved ale Krizava nema pokryvat 150 km vzdialeny PP! Ani Prsany nemaju pokryt Liptov...
A Prsany su juznejsie asi o 2 km :-D ibaze o 700 m nizsie...
krizava hra aj v chminianskej novej vsi a v niektorych castiach presova nie len po branisko smejes sa mi ze sa zaoberam iba koliziami sa m si teraz priznal ze krizava ide po branisko a tym padom je 103,6 MHz poprad okruzna uciliste 0,20 kW H jemne melodie a 103,5 MHz krizava radio slovensko 20,00 kW H
never ja to mam odskusane sucha hora je severnejsie od hornych prsian a viac na nu vsetko cloni
Krizava hra po Branisko, lebo signal ide ponad Povazie bez prekazky...
Inak velmi pochybujem, ze signal zo Suchej hory 1232 + 230 m ide niekde horsie, nez z Prsian a uz vobec nie, ze One hra na Spisi. :-)
Pre &..: ty rozumies sam sebe? :-D Jediny, kto nerozumie prispevku, asi nebudem :-)))
ulozisko ide tiez na spisi ale treba si najst miesto a to je 5 kW a 1 kW na magurku tiez clonia vysoke a zapadne tatry 8,80 kW a na spisi ide ale gubalowka na spisi nejde vobec 10 kW chytil som ju iba pri chvalabohu na branisku v poprade som tiez chytil lubon wielki 5 kW a tiez na neho clonia vysoke a zapadne tatry
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň