Diskusia k téme Rekordy

Nagy Kopasz je tiež niečo podobné ako Kab-hegy, no až taký dosah tých 50 kW H nemá.

Ved aku efektivnu vysku maju? 600 m? Je to kopec s vysokym stoziarom na vrchole na rovine bez ziadnych kopcov. Je teda logicke, ze efektivita vyziarenia takeho vykonu musi byt perfektna a dosah na kus uzemia. Nepochybujem, ze hra i v Slovinsku, Chorvatsku, u nas i v Rakusku, ved tych cca 100 km k hraniciam je kustik.

Ani ja sa nehádam, vyzerá to tak? Tvrdím, že Kab-hegy je dobrá kóta a že sa tam tých 70 kW H naplno využije. Szechény hegy majú 80 Kw H a menšie pokrytie. Kab-hegy asi pokrývajú najviac územia, myslím zo všetkých maďarských vysielačov.

Velka luka... Ja sa nehadam, len ma zaujalo, ze tak daleko hrali SK radia...

Čo je to VL? Kab-hegy sú tiež ďaleko od slovenskej hranice a napríklad v Galante to ide výborne.

Juzny okraj Balatonu - Hey a Fun zo Suchej hory v slusnom stereu. SRo neslo, rovnako Kamzik, KH, Krizava/VL, ani Sitno. Tieto dve stanice sa s vypadkami a obcasnym rusenim dali pocuvat az k nam... Prijemne zistenie...

Úsek Široké pod Braniskom - Široké, 89,5 MHz, < ESKA >, Sanok, Góra Tokarnia, 1,00 kW H. Autorádio Sony. Úsek Moravské Budějovice - Znojmo, autorádio Sony, celá Veľká lúka, Krížava a Suchá hora.

Vikartovce smer Liptovská Teplička, autorádio Sony, 95,8 MHz, RADIO ZET, Krynica, Góra Parkowa, 0,20 kW H. 105,9 MHz, RMF FM, Krynica, Góra Parkowa, 1,00 kW H.

a co ukrajinske si chitil je to celkom dobre ale ukrajina a rumunsko ide v tomto regione vzdy a celkom dobre sucha hora ide dobre aj v presove na sekcove v niznej sebastovej a v luboticiach v presove na cintorine som chitil aj krizavu szechenyi hegy som chytil pri beharovciach ako sa odbocuje na tunel ale aj pri oreskom okres michalovce spani laz som chytil nad vinianskym jazerom a viac v smere na porubku okres humeene na vrchole kopca aj blatny vrch strbske pleso som chytil az v zemplinskych hamroch

V piatok 2.7. som večer pri stredovlnom vysielači nad Čižaticami (okres Košice-okolie, cca 350 metrov nad morom)) chytil na autorádiu českú Frekvenci 1 na 94,1 Mhz, trochu zašumené stereo bez RDS, rádio Juventus z Budapešti na 89,5 v podobnej kvalite alebo Rádio Hey z Banskej Bystrice na 97,6 Mhz. Paradoxne všetky tieto vysielače mi hrali lepšie ako blízke Rádio Prešov na 91,4 Mhz. Okrem toho som chytil viacero poľských, maďarských a dve ukrajinské rádiá.Rumunské išlo na 107.9 Rádio Info Pro ale len veľmi slabo, pri Košiciach ide o trochu lepšie. Okrem toho na 97,2 išiel Devín z Martinských holí, 98,0 sa dalo počúvať Rádio_FM z Lučenca a na 106,5 Expres z Modrého Kameňa. Ešte jedna zaujímavosť, Lumen na 102,9 Mhz zo Štrbského plesa úplne vygumoval Funrádio z Košíc na tej istej frekvencii. Keď ešte pôjdem niekedy okolo, prípadne sa dostanem aj do vyššie položených obcí pod Slánskymi vrchmi, tak snáď ešte niečo pribudne.

Pri Handlovej okolo 21. h v cistuckom stereu s RDS... Ja ze ako to Yes cisto hra... :-))

a stereo

mono bez rds 94,1 MHz frekvence 1 radhost 10,00 kW H aj s rds F1 94,1

autoradio sony parkovisko pred popradskym maxom cely radhost v pocuvatelnej kvalite

moj mobilny telefon sony ericsson S312 porubka okres humenne 88,2 MHz rmf fm swiety krzyz 120,00 kW H 96,2 MHz trojka swiety krzyz 120,00 kW H

Z ma byz z aby ste to nechapali ako polarizaciu ta je H u nagy kopaszu 50 kW

prijimac moje autoradio sony 50 kW Z nagy kopaszu a cely avas vsetko s rds aj z oradey

prijimac moje autoradio sony zavadka okres humenne 104,1 MHz romania actualitati oradea 10,00 kW H prehlusilo to aj 104,1 MHz radio era fm cholmec 3,00 kW V

z hajnicova, ale ked ide TV tak tiez to je tazko rozoznatelne

viem kde je liptovska tepla dakujem co tv z hajnicova

95.0 MHz a 96.3 MHz (Fun a Jemne) nejdu uz druhy den? Co sa deje?
To este to predtym miesto prijimu Liptovska Tepla (8 km od RK Vychodne) ,, Veza PHILIPS FW-C220 z upravenym TUNEROM a s pripojeným anténnym systémom na streche

a tv liptov C 60 haje 0,10 kW H mala tiez vypadok

nezabudni napisat miesto prijimu no tak to 90,7 MHz jedynka gora jawor 30,00 kW H je pekny ulovok v okoli ruzomberka ostatok sa mi zda aj normalny v okoli ruzomberka

Vcera vecer Poliaci na 90.7 a na 91.5 slabsie 96.0 RMF FM a 103.0 Katowice - prebijali sa z lumenom poprad 102.9 MHz dalej ZET PL 95.7 MHz ale 95.5 Ex. SLAGER mocnejsi ,,,,,, vcera nesiel LM-Háj Nicovo Fun 95.0 a Jemne 96.3 MHz okolo 1:00 v noci neviete preco?
Ale vdaka tomu som slabsie lapil Frontinus 96.2 MHz z martina a EXPRES 93.1 MHz 100% a este som chytil 105.1 MHz Viva so Sitna 100%
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň