Diskusia k téme Fun Rádio

BTW: 'ni Vagabund od Kmetobandu nie je zla vec, tak prijemny funk tu bol velmi dano ked este frcali Made2Mate a pod. (i ked o urcitu nahradu sa snazia aj Supple People, ale...) :)

Na internete su aktualne jingle Fun radia.Chodte na radioszene.de a tam ich najdete.Inac ten novy riaditel to je ten Pato co niekedy davno vysielal "staru" a ine programy? Bol aj svojho casu hudobny dramaturg,vtedy hralo Funko inac ako teraz.

mne tiež tá kapela nebola po chuti, ale táto nová pesnička dosť v pohode. Som skôr zvedavý na zmeny vo Fun po nástupe noveho riaditeľa v programe a hudbe.

neboj, ziadne predsudky nemam, ved som napisal, ze to az taka zla piesen nie je :) len mi jednoducho kmetoband nereze, musim si zvyknut na nich...

kexxx, vsetky otazky napis do jedneho prispevku ;)))
kmetoband som pocul viackrat, avalanches isli niekedy pondelok doobedu :)
pesnicka tyzdna bola asi JEM/24, ked sa dobre pamatam...alebo MOBY? ja uz neviem ;)

kexxx, presne ako pises, meradlom vkusu sa zacina stavat_FM

Len tak mimo recou, nevie niekto, co bolo pesnickou tyzdna vo Fre Time za min. tyzden????

A ti Avalanxes sli teraz cez den alebo vcera v Telefune????

Btw. Ta vecicka je uz aj v rotaciax FUN-ka.....

Zatial som ju nepocul... Bubamara je shit- ale ked Amen savore hraju aj na_FM, tak asi nebude az taka zla....

Amen savore s fesakom z KF je uplne v pohode pesnicka, lubosss. NO prejudice.

kmetoband na fun? nechcel som verit vlastnym usiam....netvrdim, ze je to totalne zla pesnicka, ale.....este ze ma potom potesili the avalanches :)

ako mozem poslat email do live vysielania.Som v zahranici a nemam sa koho nato opytat.Dik,Robo

Presny datum zatial neviem, napisem omegacovi...

A nevieš náhodou kedy by to mali spustit , aspoň približne

Dannyel- ked spustia to H.S., tak budes mat signal az moc dobry :)))
Btw. Spustit by to mali uz coskoro...

Palo, pokial viem, tak ked este SRo vysielal z Krizavy v norme OIRT tak vysielali vertikalnou polarizaciou. Zrejme preto si mal signal lepsi (najma ak prijimas na beznu prutovu antenu)

Tu Dubnicu resp.Horné Srnie by už mohli konečne rozfachať, lebo tu v Srní je signál dosť mizerný. Chcel by som ale vedieť, že kedy konečne to bude šlapať, lebo v zoname vysielačov je napísane iba "plán" a žiadny termín kua

aj ja som sa len pytal :)
zaskocilo ma to, lebo som o Majlovom odchode nic nepocul/necital

len sa pytam...
pocul som ze niekto pocul...to je asi tak doveryhodne ako ked jedna baba povedla....

No ešte toľko: keď sa za predošlého systému vysielalo na OIRT-vých.norma ,tak v CA nebol tak veľký problém naladiť Krížavu.

EVOSONIC máš pravdu.Tu v Čadci je signál mizerný.Stereo šuští a mono taky nic moc.FUNko môžeš naladiť iba na 1 sídlisku smerom na Žilinu.ja mám to "šťastie"že bývam na piatom poschodí a naše sídlisko je na kopci a tak mám aspoň slabošuštiace mono.Pretosi aj niektoré súkromné stanice individuálne koordinujú frekvencie pre CA. Kedysi som ale mal celkom dobrý signál na 104.0 z BB.Ale vtedy ešte nevysielali RADIO ORION/CZ/ na 103.9 a poliaci na 104.2
OKEY si radšej hľadá vlasné frekvencie npr.RK,ZA,MT.Aj OKEY som kedysi mal z BB na 106.0,ale prekryl mi ho LUMEN na 105.8.Ak chce FUN viac získať,musia si hľadať vlastné frekvencie.Nemám tým na mysli Čadcu/aj keď by som to uvítal/,ale aj iné väčšie mestá,kde nie je signál,alebo je veľmi slabý.npr. NR
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň