Diskusia k téme Fun Rádio

No to bolo od teba dosť odvážne......Mal som o tebe inú mienku....

neviem preco,ale nepracoval by som asi u teba.napr aj preto,lebo ty kritizujes mna a ja zasa teba.mozno ze aj preto

A som zvedavy ci by bol ten Zajo taky "frajer" a bol to schopny povedat aj do eteru. Zrejme by potom letel s plnymi gatmi.

Poviem ti bolo to naozaj vtipne! Venuj sa prosim ta dolezitejsim veciam napr ako zachranit FM!

tomu verim.urcite by som nechcel pracovat u teba.:-)

Ver tomu ze az take ambicie nemam. :-))))

ver tomu ze nikdy nebudes jeho riaditelom,a nikdy mu nestrhnes polrocny plat,a ani nikoho nebudes menit.aj zajo je super aj duro je super

keby som bol 12 a hlavne pravy12 tak sa davno obesim.

Keby som bol tvoj riaditel tak ti za toto strhnem polrocny plat :-)))). Popr. by som ta vymenil za toho Dura!

Cafte vsetci :) Duro ,si myslim , je velmi dobrym spestrenim moderatorov Fun radia. Ja uz len cakam kedy sa jeho hlas ozve vo freetime - myslim ze tam by zapadol. A expres skoda slov akurat tak v inej miestnosti :)))

Mne sa Duro pacil aj v Travelfun-e. Tie rozhovory mali prvky humoru Smoljaka a Sveraka. Ale na tento humor asi vacsina nebude. Vo Freetime-bol ok, doprava nemala konkurenciu, myslim ze sa na nu nechytal ani Expres /taku vtipnu dopravu som nepocul na ziadnom radiu/-nema chybu. V spravach tiez ok. Fr

Neviem, mne Duro moc nesedi- len v tej doprave ujde...

ja tiez fandim durovi,je naozaj dobry,a skoro kazdu noc vysiela nonstop a dopravny servis.je ho skoda

Tiez ma mrzi, ze Dura stiahli z freetime-u. Nerozumiem preco, bol skvely. On dokaze urobit zabavnu relaciu aj z dopravneho servisu, vazne nevidim dovod nedat mu adekvatny priestor na uplatnenie sa. Taka Katika je do freetime-u vyslovene nevhodna.

keby bol Duro vo Freetime bol by urcite ovela vtipnejsi...
A ludia ako Katika,Efa,Zajo su vo freetime dost trapny s tym nacvicenim humorom

Duro je uplne bomba. Je ho skoda len v tych spravach. Je uzasne vtipny
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň