Diskusia k téme Fun Rádio

Markizaci a Okeyaci mi absolutne nesedia tym ix afektovanym stylom moderovania... zmylit si Adelu s Efou pokladam za ulet, ale co uz... mozno sa Ti to stalo... cloveku zvyknutemu na expresacky stereotyp sa to asi myli :))))

Andy:Predstav si ze ten clovek zahlbeny do Ex pozna aj moderatorov inych radii. Zaja som uz spominal.
Kexxx: Stojim si za tym. Minule som si ich zmylil :-)). A ked hovoris ze Dubnicku nepoznas, preco ho hned zatracujes?

Prosim ta povedz mi kto je na funku horsi ako Dubnicka !!! Preboha ako to moze vediet clovek zahlbeny do ex ? Povies mi to ?

Zajo patri naozaj k tym slbsim moderatorom, ale urcite je lepsi nez nejaky Okeyak :)))
A ze Efa = Adela, tak to si snad myslel len zo srandy :))))

Napr Zajo. Efa je podla mna ok, nie je podla mna horsia ako taka Adela.

Hej, tak menuj tyx horsix moderatorov...
Toho Dubnicku fakt nepoznam, ale kombinacia Markiza-Okey nevesti nic dobre :((
Len na Efu som si zvykal 3 roky a to bola podla mna jedina moderatorka z Okey, ktora ako-tak usla....

Suhlasim s Riderom :
jano sa hodi hlavne k chlapcom

Jano bude podla mna robit najprv vikendy a Muzikoly a neskor ho mozno daju do Free Time-u. To ak by Cinky nevydrzal... Su to len moje uvahy,ale myslim ze Jano sa hodi k Efe.

V terajsom Funradiu su podla mna aj horsi moderatori ako Dubnicka. Mal by to byt prinos. Jeho prejav je celkom v pohode. A nepaci sa mi ak ho niektory odsudzuju len preto ze robi v Markize.

Ak sa do Fun dostane Dubnička, tak ma tým poriadne nasrdia!

A aky by malo zmysel ich zlucenie! Podla mna su to v pohode relacie. LovinFun je velmi dobry ked sa chystas spat hravaju tam skvele skladby ktore normalne nepustaju.

relacie ako Telefun a LovingFun by mali zlucit, jediny rozdiel medzi nimi je ze v prvej hraju aj rychlejsie a v druhej relacii len pomalsie pesnicky

Ma tato rubrika este nejake pravidlo,ze kedy sa vyskytuje? Byvalo to vzdy v kazdej parnej hodine a v sucasnosti to zachytim menej ako bezne hravane skladby. Ako tato rubrika byva?

Jano Dubnička je moderátor rádia OKEY a TV Markíza, kde uvádza DOMA S Markíziou, predtým robil súťažnú show CESTOVINY. Inak som prekvapený, že ho nepoznáš.

Len co mu daju moderovat ... to by som chcel vediet vsak uvidime !!! A mozno je to len kacica :)

Jan Dubnicka " by mal ist do funka".Citali ste to na Bleskovkach?

By ma zaujimalo, ze preco pustili Skladbu Only Time od Enyi ako Power Play. Ide sice o remix, ale od toho originalu sa moc nelisi...

Asi preto, ze ma aj ine aktivity nez moderovanie vo FUN-ku...

Tento tyzden robi Free Time uz treti krat Adela so Sajfom. Sajfa vysiela skoro kazdy den,to je v poriadku,ale Adela bola v radiu 1 az 2 krat za tyzden. Co sa stalo?

ide do "sračiek" s rotáciou, no s playlistom to zatiaľ, opakujem zatiaľ vyzerá fajn.

kukam ze priaznivci funka su v peknych rozpakoch :-! tak ako ste hlasno kritizovali dlhodobo expres, tak vam to vase funradio islo do uplne rovnakch sraciek s velmi podobnym nastavenim a dokonca vraj mensim balikom pesniciek ako expres.schizofrenici - uz vam to vlastne ani nevadi, ved je to funko a my ho mame radi aj keby hrali Kazika :-)))))))))))))
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň