Diskusia k téme Fun Rádio

Ale....a čo je s Jolym? A Bohuš zase nemá zlý vkus...

trochu odbocim.. hlavny hudobny dramaturg vo funku je bohus. preto tie playlisty aj tak vyzeraju.

Tak to druhé poznám a dá sa to počúvať :]

Inak ak si xces stiahnut tu 2.vec- spravne sa to pise: The Source feat. Candi Staton-You got the love, ak by si si ju xcel stiahnut :))) Ak mas rad Hooverphonic, tak myslim, ze sa Ti to bude pacit...

No, ja som tej veci tiez prisiel na xut, az ked som to pocul, po3.krat :))))

No jeden som si už stiahol /Crazy/ a .... mám zmiešané pocity...

O velmi kvalitnyx-aspon podla mna :))))

:-)))
Ale su proste skladby, ktore mi nevadia aj ked ix pocujem aj 6-7x za den... samozrejme len par tyzdnov...

Este k tym Shapeshifters. Ono nezalezi na tom, aku bude mat poziciu v EU xarte, ale ako dopadne v call-outox. Ja by som bol rad, keby nasadili The Surce feat. Candy Staton- U got the love a Gnarls Barkley- Crazy. Tieto veci sice hrava _FM, ale ak mam povedat pravdu, na tieto pesnicky som tak namotany, zeby mi nevadilo, keby ix hravali na FUN-ku aj kazdu hodinu... co v pripade _FM asi nehrozi :)))))

Jamiroquai, New Order aj Polemic sa stale hravaju, v TOP FUNe nie su asi preto, ze momentalne nemaju ziaden singel ( teda hitovy singel som myslel)

Nejak mi citas myslienky :)))))
Prave aj ja som xcel polozit otazku na fore, ze ako hodnotitia ludia z tohto fora rok posobenia Pata Zimana vo funkcii gen. riaditela...

Ak bude tá vec mať ambíciu byť európskym hitom,nebude problém. Zatiaľ to neurobilo a asi ani neurobí dieru ani do UK chartu. Po troch týždňoch to bolo číslo 33. A dnes... Uvidíme.

Nechcem porovnávať,len som reagoval na niektorých interpretov. Medzi Fun a _FM je rozdiel,o tom som sa nikdy nehádal. Fun je typické európske hitové rádio, idú cestou EHR dôslednejšie ako kedykoľvek predtým a _FM je alternatíva ku komerčným rádiam. A takto to je dobré.

Aspon Shapeshifters - Incredible by mohli nasadit.

Lubos neporovnavaj playlisty a hranosti fun a fm. Dnes to fakt nema zmysel.

Jamiroqai a New Order nie sú ani v hranosti _FM, Polemic tuším keď boli obsadení a nie tak dávno tak to ďaleko nedotiahli. A Jamiroqai sa nie tak dávno hrávali a boli označení jinglom Najnovšie hity iba u nás. Takto sa teraz hráva Eminem,toho zatiaľ nehráva ani _FM a nie to Expres...

No ja neviem pre mna su z tohto chartu momentalne fakt kvalitne 2-3 veci. Kde sa podeli veci od New Order, Jamiroqai, Polemic atd. ktore Funko este pred pol rokom v pohode hravalo a koli ktorym som si par krat preladil. To uz aj na Exprese si mozem vypocut kvalitnejsie songy.

Miesta 3,5,7,9,12,15,17,19,20... Aj proti ním niečo máte? Ináč ja som písal o nasadených novinkách.

Aj ja sa pytam, cim to je ze v prvej stvorke su iba traja ludia z SHS?

Je to fajn hitparada. 2. aj 4. miesto ma Bezdeda. SHS sa trosku trapia, ale NoName este urcite zabojuju, "Cim to je" musi ist hore.

Pozeral som si staré emaily a zisťujem že Paťo je už viac ako rok šéfom Fun rádia. Dosť dobrý dôvod zhodnotiť jeho prácu. Tak teda ako hodnotíte rok Paťovho pôsobenia vo funkcii riaditeľa Fun rádia? Okrem kritizujúcich by sa mohol ozvať napr. Kritik,ten mal dobré príspevky koncom minulého roka.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň