Diskusia k téme Fun Rádio

No vyzera to tak že su tak naformatovane takmer všetky.Všetci idi iba jednym smerom

LuboTS: podla mna tak ako vyzera Expres a Funko

Ako by malo vyzerať rádio naformátované ako európske hitové rádio?

Dnes je v Telefun-e "môj" človek. Niežeby to bol môj veľmi obľúbený človek,ale trošku ma to teší, o Juniorovi ako Majlovom náhradníkovi som sa pred časom bavil s Paťom.

no zmenili sa ale že by boli uplny odpad to určite nie

FUN RADIO-Sučasny radio odpad,to najhoršie čo na Slovensku je!!!

ano kludne ho mohli nahravat a pustit ho co je na tom nelogicke?

A prečo nie ... s 2oj-hodinovým oneskorením, tzv. takmer naživo.

zaznam prave prebiehajuceho koncertu...to dava "logiku"

netušim ale nebolo to nič moc bol to iba zaznam s koncertu neviem z ktoreho roku ja som si neviem sice prečo že to bude zaznam z toho BA koncertu

Nevie niekdo ,kolko trval zaznam koncertu DM.Vysielal sa od asi 23h.Ja som bol na koncerte tak neviem.... Bolo super

Dnes som vyhral lístky na Stinga... Yeah ;-]

Dubnicka je z Markizy out, pisali to v Bleskovkach. Nic mu neponukli, bude sa venovat len Fun radiu a svojej agenture.

ani nie, ja som presiel na _fm, hudobne podla mna nieco podobne ako stare funko

som jubilejny 1000 prispievatel do tejto diskusie:-)) Funko bolo kedysi fajn (fajne relacie, muzika...) :-) teraz ho uz nepocuvam...
Prisiel som o nieco?

vraj nevyhodili ho len sa ho elegantne zbavili, je pre markizu velke riziko a naviac slabsi priemer.

neviem ci ho vyhodili lebo doma s markizou moderoval ale počul som že tu relaciu maju zrušit ale či vyhodia aj moderatorov to neviem.

Dubnicku vyhodili z Markizy ? Preco ?

Dubnicka tam ozaj nema co hladat, snad sa ho casom zbavia ako sa ho zbavila Markiza. Jeho breptanie a preafektovany vytoceny prejav je des.

V nedelu 11.6. o 23:00 odvysiela funko koncert Depeche Mode

nie asi ale určite včera bola posledna relacia teda ktora bola naživo v sobotu bude repriza ale moderatori hovorili že z funka neodchadzaju a budu mat nejaku relaciu ale v inom formate yb sa to dalo vysielat a aby rada nemala nejake sproste pripomienky a nedava funku pokuty
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň