Diskusia k téme Fun Rádio

neviem co si mam o tom mysliet ale Katika nahovorila reklamu pre NAY elektrodom ktora je aj so sutazou vo Funku a ona o Fun radio tam vyslovuje, musi to byt zvlastne pre cloveka ktori robil vo funku a teraz v inom radiu dost blbe

Neviem, dokedy to tu mam omielat, ze sa hra to, co prejde testami...
Inak tych zmien za posledny mesiac je viac- jednak vo vecernom vysielani sa objavuje coraz viac "odvaznejsich" pesniciek, ktore by este pred polrokom asi nenasadili a jednak ta zmena v Let's Fune, ktora sa urobila od zaciatku novembra- zaujimave, ze si to mnohi vsimli az teraz... zmien bude od noveho roka este viac, ale blizsie info zatial nemam...

Savage Garden - Truly Madly Deeply, Lighthouse Family - Free hrávujú na FUNku dosť často. Ale veľmi som sa čudoval, keď som z éteru tohto rádia počul napr.
Hooverphonic, David Gray, Daft Punk, Shapeshifters, Sonique.

Andy, existenciu FMka riesim ju preto lebo ju zacal riesit niekto predo mnou a chcel som reagovat.

funradio bolo dobre tak pre 2 rokmi.teraz sa z neho stalo obycajne brakove radio

vsimli ste si ze vo funku hravaju niekedy skadby typu: Savage Garden - Truly Madly Deeply,Lighthouse Family - Free
Dost som sa cudoval ked som to pocul

LuboTS: jasne vsimol je to take zvlastne niekedy idu aj 3 za sebou a napr včera nesli ani FunNews ani headline na začiatku a tusim ani hudobne novinky ani cinefun no co už ale je to skoda

Všimli ste si že v Let's Fune už bežne idú 2 skladby za sebou? Nedávno to až také bežné nebolo. Aj keď sa stratili nejaké rubriky...

SDX: a nechapem co riesis existenciu FMka v diskusii o Funku

ale mam to odkial vediet ved sa už robi rozpocet na rok 2007 a tam radio FM je tak neviem o čom je rec o akom zrušeni?

O zruseni _FMka sa hovori uz davno a teraz zacina byt realne, tak nehovor ze ho nezrusia ked to nemas odkial vediet

MAJAK: ty sa zobud funk sa zmenilo neni to funko pred 10 rokmi a Fmko nezrušia

kde sa nam podel Mino :'(
a henti dvaja predsa patria na poobedie.. najlepsie to bolo aj tak za cias, ked chodil fun o piatej, lebo vtedy si pamatam ze chodial aj ten specialny piatkovy freetime - karol & adela freekshow, to bola sranda celkom :) no a tak no :P ale nova struktura istotne nie, ja uz rano bud nic nepocuvam, alebo ked uz, tak FM :) ale asi aj to teraz zrusia tak co mam robit :((

kedysi som pocuval FUNKO stale,ale teraz tam hraju dookola to iste...a nova ranna relacia je straaaasne trapna

SDX: no naraz to neboli miliony ale ked sa spocitali mohli tvorit milion to ano, hehe

Pavol si trapny, az to boli, ale konieckoncov to len dokazuje tvoje nizke IQ :))))

Vzhladom na to ze cirkev ma na Radu akosi moc velky tlak (resp. ma moc velky tlak v penazenke), sa K-Fun uz nevysiela.. pravidelne totiz za nic dostavali niekolko milionove pokuty.

ahojte,velmi vas prosim ak nikto viete ako by som mohla cez internet pocuvat relaciu KEFAN?uz som to velmi dlho nepocuvala pretoze teraz zijem v CR.prosim,ak to niekto z vas vie tak mi napiste na email guliockavjamocke@seznam.cz dakujem

hehe už sa tesim bude sranda im to tam ukaže ako sa robi kvalitne radio hehehe

LOL v piatok rano bude v run fune mojsej :-DD

Jaj vgmedia- ty tu pekne perlis- je jasne, ze skladba, ktora sa v dennom vysielani nevyskytuje tzn. ze ju zahraju len v noci alebo vobec, nema zas az tak velku sancu bodovat na vysokych miestach v hitparade. Ked uz tak tvrdis, ze tie skladby vyhadzuju, tak nechapem, preco by ich potom nasadzovali ako novinky. Je uplne logicke, ze skladby, ktore su husto rotovane,su ludom znamejsie a preto za ne hlasuju viac. Navyse Top FUN sa skratil na 20 miest, takze vzdy je pretlak noviniek....
A este nieco- TOPFUN urcite neodraza vkus vacsiny posluchacov Funradia, na ten sa pouzivaju call-outy....
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň