Diskusia k téme Fun Rádio

jj uz to je trapne, ked furt dookola, ten ked pocuva fun a stale sa tam pocuje uz ho aj prestal pocuvat podla mna:D

Skoro vzdy, ked si naladim Fun, tak tam pocujem nejakeho Petra Zajicka, ktory sa vytesuje z toho, ze pri praci pocuva Funradio a ze je z toho radioaktivny:-) Nechapem, ako mozu taketo blbosti pustat tak casto do eteru. To uz im fakt dosla kreativita?

Prosim vas ak by ste mohli prosim velmi pekne pesnicku co isla minuly tyzden vo fansaidri vo fanku a spievala tam aj taka baba že na na na na a taaaaaaaaaaaaaaaaaaak psoim napisete miiii moj nick na pokeci je misicka1237pls napisze kujem

prosim nevie asi niekto ako sa vola pesnicka co isla minuli tyžden vo fansaidry sak??taka baba tam spieva ze na na na a taaaaaak plosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

Ten kaleráb o ktorom píšeš je treťou najhranejšou skladbou v americkych CHR/Top 40 rádiách. Je to teda hit.

Sean Kingston - Beautiful girls / to kto ten kaleráb počúva ???

plosim neviete nekdo ako sa vola pesnicka co bola pondelok na funku vo fansaidri?abo naka sdobja dusicka by mi to poslala?plosiim surneeeeeee

Ma niekto ten funradiovsky podmaz? Najlepsie ak by bol cely. Chcem ho dat do videa. Dakujem

fun is o.k.keby v kazdom radiu bolo tolko hudby,ako vo fan,tak je to v poho.ja osobne pocuvam vsetko,ale niekedy to niektorí tzv. moderatori,dost prehanaju.fan je o.k,je komercne,a tak sa aj sprava.je priemnym osvizenym do horucich dni.

hehe mne sa zda že funko sa drži toho co bolo na liveearth setria elektrinov tak preto je vsade tma

to je v poriadku, kedze to nie je interaktivna relacia, ale vecerne vysielanie je zalozene na pozdravoch... takze to by nemalo ist zo zaznamu

nove mysleli tym, ze vymenili jingle za slovenske a nahovorila ich zena. Aj teraz ide Fun In Czechoslovakia zo zaznamu, sedi tam iba Karol

doprava ide skoro vzdy zo zaznamu. Tak ako nahravaju telefonaty 5-15 min pred odvysielanim, takisto nahravaju dopravu tesne pred jej odvysielanim. Vola sa to tusim (nie som si isty) pre(d)produkcia vstupov. V zahranici bezna zalezitost. Ale v sobotu vecer o siestej to tam bol akurat tak Julo ratovat a rychlo premixol podmaz na jingel, ale potom tam uz skutocne nikto nebol, takze sme pocuvali cely 5minutovy funradiovsky podmaz...
najlepsia bola situacia asi o osmej, ked isiel jingel pocuvate nove funradio, 5min podmaz, jingel pocuvate nove fun, a uvodny vstup, ktory samozrejme znel uz tretikrat :-D
ked sa dari, tak sa dari

viac hudby viac fun. neviem co je hudbe fun, ze ked hraju 30 pesniciek kazdy den dookola. podla mna je fun vtedy, ak je nejake vysielanie s hovorenym slovom, a nie po kazdej pesnicke pustat slogan, pocuvate nove funradio, viac hudby viac fun. bez hovoreneho slova je to nic. tak ako ma okey nonstop hity, alebo pocuvate nove funradio, nove nie je ked ma 17 rokov.

vcera som isiel okolo Fun-ka a maju to tam celkom dobre poprerabane,zvonku take vlajky s logom,skoro az po zem a na stene pekne,takymi velkymi pismenami vykladane,LESKOVA 5,hmmm celkom parada:)

mne to pripada akoby dnes isli cisto zo zaznamu, este aj rano o 7:15 isiel dopravny servis zo zaznamu. na webkamere bol Julo a sedel za pultom, na stole svietila zelena

Martin> aj mna to stve, toto ide uz od poobedia, ked si das webkameru tak uvidis ze je v studiu zhasnute a nikoho tam niet.

Tak to co dnes (v sobotu) stvarali vo vecernom s prepacenim vysielani. Dalo by sa odpustit, ze vstupy boli vopred nahrate a teda aj pozdravy vymyslene, ale tie 5minutove podmazy mohli z audiovaultu vyhadzat... ja som sa slusn zabaval... asi presli na system viac podmazu viac fun :-)

No beyonce to asi nebude, lebo hrava sa bueautiful liar a to sa tam nespieva alebo listen a to tiez nie,
Daj viac info pomala skladba, rychlejsia? Spieva to len zena?
Je to niaka nova skladba ???

Ikser: netusim lebo teraz co jedine viem tak pesnicku od Beyonce a pesnicku Get Bodied nasadili teda je v Orange Top FUn vo What´s Next a v tej pesnicke sa nič take nespieva takže z funka to zrejme nema

Takto nejako si ja predstavujem typickeho posluchaca Funradia. Len teraz neviem, ci tito ludia vyhladavaju Funradio, alebo toto je vysledok pocuvania Funradia. Plosim poslite tu pesnicku Miske Sandorovej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!

moenka plosim vás pošlite mi ju ak ju mate plosim aspon niekto sa mi ozvite ja mam aj taku nahrawku ale neviem ju zohnat tu pesncku mojenaaa plosim váááááás moj imail je:michaela.sandorova@zoznam.sk dakujem velmi pekne strasne mi pomozete ak mi to pošletee
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň