Diskusia k téme Fun Rádio

Marek: vidno ze nepocuvas rannu šou lebo Junior uz dlhsie dobu zaskakoval za Efu. Jedine co je nove tak je to uputavka kde je jeho meno. A nebol by som prekvapeny ze prave začali s tymto radio Dance . Maju šikovnych DJov tak sa aspon mozu aj oni sem tam realizovat a priniest niečo do vysielania. Počas tyždna ako uz napisal biscuit pribudnu dalsie radia.

a prosim ta kto z tych najsilnejsšich radii čo tu mame hra aktualnu hudbu teda slovensku ? nebodaj radio expres ktore vkuse hra Zdenku Prednu - Ked to nejde tak to nejde. no tak to je teda aktualnost a mohol by som este pokračovat. a kam inak by si dal udelovanie Aurelov ked nie do TV do ktoreho radia ? FMko určite nie to je pre nich dost komercne tak jedine FUNko.

Fun Radio- dance je iba zaciatok, zajtra pribudne dalsie radio... a potom dalsie sluzby....

Som prekvapeny, ze Fun zacina hrat aj Dance. Akurat ide Elenya od Milana Lieskovskeho.

Junior mi ani tak nevadi, ale cudujem sa, ze prerobili uputavku ze od 5 s juniorom

"V tom NAJlepsom, co hra aktualnu slovensku hudbu", alebo "tam, kde ma byt (vo funku)" :) Aspon ze ta humor neopusta! :))) R35PECT!

Ani ty nemusis Juniora?
Je taký... trapny...
Taky viackilový humor.

preco bude rannu sou od 5:00 moderovat Junior ?

No konečne je Aurel tam kde ma byt - radiu a v tom najlepšom čo hraje aktualnu slovensku hudbu. Žiaden Expres ale FUNko bude davat 27.5.2008 naživo Aurelov. Moderatori budu Adela a Sajfa.

Ty si naozaj myslis, ze to, co tam teraz maju je definitivna verzia noveho webu? :)))

Pojem, ze aj majster tesar sa utne ti nehovori nic ? To ze zmenili web bolo nutne, lebo stary web uz bol nemoderny.

na radio na ake sa tvarite to je dost priserny web a polofunkcny stream mate uz par rokov. velika hanba

Tak skuste alternativny stream cez blueorange, link najdete aj na tejto stranke.
Inak, so streamom sa to uz coskoro zmeni k lepsiemu.

FUNko sa nechalo inšpirovat suťažou Ruku na auto v USA. Neviete ake radio alebo teda medium to tam organizovalo a kto je jeho majitel ? ... Nechcem tym nič naznačovat.

Bola planovana technicka odstavka....

Mozno bol nejaky vypadok. Teraz ide vsetko ok na 87.7 a 102.9

...alebo fakt cca. od 00:00 Fun rádio nevysiela?! Som košičan a počúvam ho z frekvencie 102.90 a nič nejde, prepnem na frekvenciu 87.70 a tiež nič, idem na stránku FUN rádia a tiež nič... Hm...

1.....
2.Elan nedokaže v sučastnosti na seba putať vacsie množstvo
posluchačov a vôbec neoslovuje mladu generaciu.Dokonale
sa to prejavilo v sutaži na TV Markiza.
3.Zajtra...

1.Elan je nemoderna skupina,neschopná reagovať na
sučastne hudobne trendy./Vo Fun radiu tak oblubene/
2.Zajtra...

Mne sa hrozne páčia pesničky s step up 2 škoda že ich nehrajú vo fan. Nie? Pozná niekto tie pesničky?

Mne chýbajú všeobecne tie jingle v ktorých či už mužský alebo ženský hlas povie len Fun rádio prípadne Fun. Momentálne sú všetky jingle spievané prípadne spievano-hovorené, tie krátke hovorené úplne zmizli. Mužský hlas už nie je ako station voice, ale urobiť pár jinglov kde by ženský hlas povedal Fun rádio prípadne Fun, urobiť mohli...
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň