Diskusia k téme Fun Rádio

Funko z Veľkej Lúky stále nejde a len tak pre zaujímavosť som skúsil Rádio Zet, to normálne hrá, neviem ako to bolo cez víkend... Idem zistiť či vôbec vo Funku vedia, že im Veľká Lúka nejde...

minuly tyzden bola vo webmastri u Sajfu Hena Mickovicova, ktora mala byt aj v rannej show. /napokon bol Alex, kedze ochorela/.
v pondelok zas vo webmastri je Peter Sklar a ties aj rano ma byt v rannej show.
Náhoda alebo zámer???
Som zvedavy ako to bude na buduci tyzden....

Marcel bol super, mohol by mederovať v TV častejšie. Nezabudol sa spítať Kulyho, či nepotrebuje na pódiu zábradlie. :)

kukal nieko tu univerzalnu miss na jednotke?
co hovorite na vykon Marcelovho moderovania?
bol dobry, ale v eteri FR je a tak naj :-))
len snad zajtra uz ta 99,2 bude funkcna, aby som J+A+S+M mohol opat pocut.

Čo ma tak trochu hnevá, keď si chcelo Fun rádio prevádzkovať vysielač a kúpilo ho od Towercomu, určite mali predstavu že sami si budú šíriť signál bez akýchkoľvek problémov. Realita je však asi taká, že tie problémy sú ešte väčšie, ako si to presťahovali na Veľkú Lúku. Neviem celkom presne ako sú na tom iné rádiá, keď si náhodou pustím Jemné Melódie na 106,9, tam sa mi nezdá že sú problémy. A ináč tá Suchá Hora sa mi zdá s akýmsi lepším zvukom, bol by som rád keby tu dali porovnanie nejaký odborníci na zvuk Funka zo Suchej Hory a z Veľkej Lúky..

Mna by tiez zaujimalo, co maju na tejto kote za problemy, pretoze tie vypadky odtial su viac nez caste. A netyka sa to len Fun, ale aj ostatnych stanic vysielajucich ci uz z Krizavy alebo VL. A potom, ze preco je X v ZA suverenne najpocuvanejsie :)

obidve stoja za velke ..., stále tá naša 99,2 vypadáva. (od včera asi od 17 hod. to vypadlo).
V jednom kuse su problémy a poväčšine cez weekend.!!
Ale to je ešte nič oproti tomu, aký je signál priamo v centre ZA...
Šumenie ako "podmaz" je realita, častokrát nepočúvateľné.
Niečo túto frekvenciu ruší a trvá to už rok a stále sa s tým nič nerobí.
Ale hlavná vec že 96,5 ide vždy a nič ju neruší!
Snáď sa to raz vyrieši...

Už ani ticho tam nie je... Na 100 percentný signál z Veľkej Lúky asi budeme musieť ešte nejaký ten čas čakať...

Niečo sa muselo prihodiť na Veľkej Lúke, už som veril že ten vysielač pôjde OK, teraz však "vysielajú ticho". Teda vysielač neodfúklo :-) Ešte že v mojej lokalite môžem v takej istej kvalite počúvať Suchú Horu :-)

vies ale co je zaujimave ze sa ta skladba za tie dva mesiace nedostala do rebricka expres airplay... to je dost trapne

Ale napr. na FR-Dance som tu skladbu pocul tiez uz niekedy v novembri :) A do eteru sa dostala az teraz.

nie nie praveže este to len nabera na obratkach... a vies co je skor vtierave ??? pocuvat uz 9 rokov hrame len hity, mame najlepsie to a to a nie slogan Ja som FUN RADIO

Ked s tou akciou uz coskoro neprestanu - prestanem ja s nimi :-D Uz je to vtierave.

To Slovensko je pri September spomalené asi celkovo, nie iba pri prvom hite. Napríklad ku skladbe Can't Get Over, ktorú Fun rádio hrá až teraz, existoval klip v lete a už vtedy sa tento klip púšťal na hudobnej televízii CITY

Darius, ty radšej nič nepodpuruj, lebo im zase spadne stránka. :)

http://www.funradio.sk a este lepsia je matka http://www.funradio.fr

Nepis vsetko velkymi pismenami, posobi to, ako keby si tu vrieskal. Co ludia obvykle robia po tom, co im dojdu argumenty.
K ostatnym Tvojim prispevkom sa vyjadrim neskor.

NEVIEŠ AKO MÁŠ RELEVANTNE REAGOVAT, TAK CHCEŠ UKONCIT DISKUSIU?! INAK SA TO ANI NEDA BRAT.
ALE AKO CHCEŠ.

Ja o voze a ty o koze, radsej ukoncme diskusiu, ok?

Milý prieteľu, hudobna TV vo všeobecnosti je predpokladám dostupná cez digitálny satelit a niekaždý má tu možnosť, a aj ked by mal myslím, že vaščina je stále prívrzencom klasickeho počúvania a nie cez satelit....ale to je v pohode...Moj zlaty nezaradzujem sa do kategorie zaseknutych ale proste počúvam VIVU lebo je to podla mna jedine normalne radio a jasne ze si vypocujem aj hitovky ale menej! V globale to moze platit ale neznamena to ze sa to generalizovane týka bezprostredne kazdeho.Preto nemožeš niekoho automaticky tym ze sa selektuje z tvojho pohladu vyrysovanej skupiny brat ako zaseknuteho je to dost dehonestujúce!!!!!!

tak aspon vidis ako dlho trvalo FUNSAIDEROVI tu skladbu slohnut Expresu, nelenosi ale pekne maka... :-)))

Tak dnesny Funsider sa asi zapise do historie :D ..."skladba, ktorú ste ešte v slovenských rádiách nemohli počuť " ... Chris Cornell ft. Timbaland - Part Of Me ...skvele :D ...na Exprese to už hraju dobre 2 mesiace :D
Toto je dá sa povedat, gól do vlastnej bránky a to nie hociaký ;-))

Adela a Sajfa ma budia každý deň ...
... nikdy neviete, čo zase povedia...dajte si to rádio hlasnejšie :-D

Vysiela rovnakym vykonom, ako mala Duha, s tym sa robit uz tazko nieco bude.. Signal z 89,1 je chytit dost daleko od Trencina.. Akurat co je ine, tak zvuk a vybudenie.. Ale to sa este snad doladi..

Mno, to ze sa niekto tvari mierumilovne, este nemusi nic znamenat :)
Pokial si pamatam, tak sa to na fore _FM preberalo, ze je to ten isty Ego, co je aj v KF. Potrebujem teda nejaky relevanty dokaz, ze to nie je ten isty Ego.Dovtedy ziadna kefa nebude :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň