Diskusia k téme Rádio Frekvence 1 (CZ)
Nevadí mi ani CS hudba a vlastne si myslím, že aj z tohto typu skladieb sa dá vybrať niečo, čo ťa chytí za uši.
Vzhľadom k vysokému podielu CS hudby vo vysielaní to pre mňa nie je počúvateľné. F1 sa pri vzniku inšpirovala francúzskou Europe 1, ale kvalitou je od tohoto rádia na míle vzdialené...
Mám otázku: ako hodnotíte rádio Frekvence 1 v porovnaní s hlavnými komerčnými vysielateľmi na Slovensku? Túto stanicu mám rád, pretože jej playlist F1 je oveľa lepšie štruktúrovaný v porovnaní s RMF FM a Rádiom Zet v Poľsku. Na tejto stanici často narazím na piesne (ako napríklad „One of Us“ od Joan Osborne), ktoré sa na staniciach v mojej krajine takmer nikdy nehrajú.
Najčastejšie na Frekvence 1 počúvam program Marty Jandovej, známej mi z Eurovízie 2015.
V blízkosti Bochnie, teda neďaleko Krakova, je túto stanicu počuť na frekvencii 94,1 a 104,3 MHz. Vyzdvihnutie tejto stanice a ďalších z Českej republiky - vrátane Rádia Blanik, Hitradio Orion, Rádia Čas a CRo Ostrava je možné aj na poľskej diaľnici A4 z Krakova (neďaleko letiska) smerom do Katovíc a ďalej na západ od mojej krajiny.
Ja czesto moge poslouchat Frekvence 1 z Pardubic w Polsko (Gniezno) na frekvencii 97,4. :D
mas na www.listenlive.eu www.tunein.com alebo napr. na streema.com ;-)
Práve teraz Kristína-Pri oltári :-)
na akej frekvencii?91.0 FM alebo 94.1 FM?A kde bývaš-na Severe,Košúty,Záturčie,Ľadoveň,Jahod níky,Podháj,priekopa...?
Kedysi som býval na Severe(pri dopravnom ihrisku-nedˇaleko ZŠ Budovateľov)-Jilemnického
V Martine máme super signál. Je to jediné rádio, ktoré počúvam.
V Žiline sa dá zachytiť Frekvence 1 z Ostravy v slabej kvalite. Okrem toho ide na mnohých miestach bezproblémovo na 94,1 z Radhošte. Často stačí aj prenosné rádio, no niekde treba silnejšiu anténu - napr. Hradisko zvykne "cloniť".
stačí jeden post pod názvom "ide u vás/cz stanice",nie pre každú zvlášť.
-ČADCA: Ostrava-Hošťálkovice,na veži super,podobne aj na prenosné rádio a teleskop.anténu aj s RDS.
Podobne je to aj s vysielačom ValMez.
Trenčín - ide veľmi dobre aj na 104,5 Brno, aj na 105,0 Zlín.
Aspoň mám čo počúvať, lebo slovenské rádia stoja za ...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2025 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň