Diskusia k téme Odstávka vysielača Suchá hora

Paradoxne bez STEREA majú lepšie pokrytie. :-))

aj Ružomberok ide normálne stereo aj RDS. Na Suchej hore sa to pobabralo pri aprílovej odstávke vysielača.
Trocha mimo témy: včera som si všimol ešte inú anomáliu a to PTY na stanici Radio_FM z Trenčianskej frekvencii. Stále sa tam vysiela WEATHER. Nevedel som, že máme aj stanicu o počasí :)

Stereo ide urcite Nitra 88,8 , Bratislava tiez no tu nejde RDS.

Napr. na tejto frekvencii STEREO údajne ide..písal kamoš.

Hehe, našiel som nahrávku kde mám zachytené STEREO ešte, ale je to z apríla 2009 ešte. :-))

všetky ostatné rádiá čo tu chytám terestriálne, tak STEREO majú.

Ide Ti na rádiu Hey 97,6 stereo? U mňa ide Hey s RDS, ale už od apríla bez sterea.

Nosná na týchto frekvenciách je, aj RDS ide..akurát u FUN-ka sa v RT nevysielajú názvy pesničiek na 104.0 MHz.

104.0 FUN a 106.0 Europa 2 (iné rádiá zo Suchej hory idú), nejde ani HIT FM na 91.3..

Dnes bola odstávka vysielača Suchá hora. Na frekvenciách bolo počuť hlavne poliakov - na 101,6 a tiež na 90,0 Radio Krakow, na 97,6 hrala nejaká klasika, neviem čo to bolo a na 90,2 Radio Aniol Beskidów pekne čisté stereo.
Po odstávke som si teraz všimol, že na Rádiu Hey nejde stereo, RDS funguje.

Ospravedlňujem sa ....

Tak proč takové nesmysly vypouštíš, když to nevíš? Tam nejde o hambu, ale o normální samozřejmé technické vybavení.

za info. Veď by bola hamba aby na takom veľmi známom a vysokovýkonnom vysielači neboli diesel agregáty :D

"dňa 20. októbra 2010 v čase 09:00 – 13:00 hod bude mimoriadna odstávka vysielačov na stredisku B.Bystrica-Suchá hora."
PS: agregaty jsou tam samozrejme :-D

Možno im vypadla el. energia a (ak sú) diesel agregáty nechcú naskočiť :D. Nejdú aj TV?

nejde ani jedno rádio zo Suchej hory, je to plánovaná odstávka ?

a to si kvoli tej odstavke musel zakladat novu diskusiu ??? :-)

Tesne pred 13:00 ho opäť spojazdnili.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň