Diskusia k článku Groove Radio - alternatíva pre Bratislavu

Nemyslim, ze je to nafunuta bublina, ale dobry projekt.

sa preber, seniCA, sa preber do reality a neospevuj tolko tu nafuknutu bublinu :-)

evosonic: no dostane to GES a bude tu zase o ničom....

normalne to dopadne dostanu licenciu a Bratislava bude mat konecne svoje radio, myslim tym blavacke radio :)

iwqo, chceš sa staviť, ako to dopadne ? :-)))

no podla toho co vysielaju na nete to vypada ok ale ci ziskaju licenciu...

Ale sa tu ta rozprava rozrasta. Nove radio je veru zaujimava tema...
K Ragtimu, ta krivka, co som cital nizsie, je podsadena o dvadsattisic nizsie, to ze styri hodiny VECER na mladeznickej FM frekvencii slovenskeho Celoplosneho rozhlasu je az az, ano, pre statny celoplosny rozhlas, nie pre Bratislavu s jej kulturnym podhubym, a poctom ludi, mladych ludi, ktori sa v tomto ule pohybuju. :) No a ze co to vlastne bolo Radio Ragtime, pre koho, JE TO LEGENDA. Pre bratislavcanov. A znelo ako devatdesiate roky. Trosku inteleguansky, rozhladene, punky, s nadhladom. Nieco take, z rokov zaciatku tisicrocia v metropole chyba.
Vitam Groove radio, ako nieco, preco by som nemusel pocuvat len rakuske FM4, alebo radio Devin, ktoremu by som aj tak na niektore chvilky zostal verny, kvoli vaznej hudbe, lebo ju najdem len tam, i ked s krivajucou dramaturgiou a vzdelavacou hodnotou...
Radio, zvuk, hudba je na dlhsi vylev, uz si vsimam, ze ho zacinam, skusam sa teda pozriet, ci tu je este nieco negativisticke voci tomu, co mi chyba... zda sa, ze nic...
Grooooooooooooove do toho.

Český Expres je fajn, ale určite alternatíva len v rámci mainstreamu. A mimochodom v RockFM pracujú exRagtime:Bebe, Biba, Gregor, Dano Baláž, Wonder. A je to poznať :-)

Raťafák Ragtime bol jedinečný lebo hral inú hudbu, ktorú nikto iný nehral. Mal veľa žánrových relácií a perfektné denné playlisty. Prirovnal by som to k pražskému Rádiu 1 a možno aj k Expresu (Praha).

Dajú sa tu niekde nájsť staršie čísla prieskumov? Lebo sa mi zdá že Ragtime mal aj vyššiu počúvanosť ako píše prieskumník. Ale podľa mňa znel dosť amatérsky. Počúval som ho len kvôli hudbe.

doplnku a kto a kam chce a alternative navrhujem pocuvat Express, ci ine vydarene relacie na Okey alebo Twiste, no a ked Vam pride slina skutocne naladte si Rock FM, Alternative na dlho rokov odúporucam Radio Regina alebo Patriu, Devin...SiTy, prosim Vas posledny zhasnite svetlo, popripade nakupujte v Poluse a bude Vam fajn...dopocutia

Groove is in the heart!!!
Groove is in the heard!!!
Finally!!!!!!!!!!

BRANO,FLEBO A ZUZKA V B1 , , BEBE V METRE STV ,vadkerti v talkshow , GALAGER A BENCO V SITY a ostatni v riti ...

Rádio Ragtime 9TIS 13TIS 16TIS 8 TIS A OFF

Viac alternativy ako vysiela RockFM Slovensko nevydrzi. Skuste si typnut kolko ludi skutocne pocuva a ma cas pocuvat nieci ine ako je mainstream a potom pochopite ze Ragtime nepadol len vdaka neschopnosti predat sa.

Moze mi niekto objasnit v com bolo Ragtime take super ze ho tu seci ospevujete? Ja osobne si uz velmi nepamatam nan, tak preto sa pytam.. Konkretne aky typ hudby hralo alebo v com bolo take vynimocne ze seci za nim smutite?? Diki

lepsi nez SiTy dal bych jim sanci. Je to vyprofilovane radio, ne zadny kockopes:-))

Dufajme ze uz dlho chybat nebude. Aj ja moc fandim!

Tiez som za FM, snad im to vyjde. Super muzicka, nieco taketo fakt chyba. Tuctovych radii je dost.

Ad anonym: To som nepochopil. Ja to uz pocuvam odvcera. Kam si ty klikal? :) Btw. stream... Ber to cert, ze 32, ale skoda ze iba asx. Ogg, alebo mp3 by bol lepsi. No uplne najlepsie by bolo pocuvat to cez FM tuner... Moc VAM fandim.

Ten stream by naozaj mohol byt lepsi. Ale ani tych 32 neni az take hrozne. Za tie dve hodiny co to pocuvam som si uz zvykol :-) Parada, do toho!!!

Ale ten stream by mohol byť aj kvalitnejší. Zišlo by sa zvýšiť bitrate, min. na 64
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň