Diskusia k článku Rozhodnutie Rady: Dobré rádio stratilo osem frekvencií
Pokiaľ neodobrali aj Žilinu a Domašu, tak sa na väčšine odobratých frekvencií nebude môcť vysielať aj bes súdnych sporov. Veľavážená Rada by sa mala pozrieť za akých podmienok frekvencie pridelila a podľa toho ich aj odobrať.
Nie je to prvý krát, čo nejakú frekvenciu odobrala a tá bola potom už (navždy) len ticho.
Ja sa obávam, že majiteľ Sedlák podá žalobu a súd sa bude ťahať niekoľko rokov a tým pádom budú frekvencie blokované. Bohužiaľ čaká na spasiteľa, ktorý od neho rádio odkúpi, ale asi pýta veľa....
A prečo neboli odňaté aj frekvencie:
Domaša,
Košice,
Poprad,
Považská Bystrica,
keď sa na nich nevysiela a neboli rozvysielané od pripridelenia.
+ ako spomína Pepo_DK už niekoľko týždňov nevysiela ani 98,0 MHz Ružomberok.
Rádio Mária už v DK vysiela na 89,00 MHz (ex-Rebeca).
Pokiaľ viem, tak už svoj expanzívne plány zrevidovali a v minulosti sa už niekoľkých získaných frekvencií vzdali (viem, že aj nad rozvysielaním samotného DK vtedy visel otáznik).
A k samotnému článku a DR:
98,00 MHz z RK určite nevysiela (už niekoľko týždňov - na niektorých miestach v DK sa tam dá po vypnutí DR slabo zachytiť Best FM zo ZA),
106,50 MHz zo ZA (zatiaľ) skutočne vysiela - včera sa mi ho podarilo v DK zachytiť v celkom ok kvalite, naskočil aj názov (DOBRE___) - čo ma navyše prekvapilo, že o celej (myslím, že to bolo o 17tej) tam normálne išli správy (či boli aktuálne, to neviem).
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2025 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň