MEDIAN SK
radia.sk menu
vyhľadávanie

RADIA.SK Google

Inzerujte na RADIA.SK
RADIA.SK na Facebooku RADIA.SK na Twitteri RADIA.SK na Google+
Ikonka RADIA.SK
na vašu webstránku:
RADIA.SK - slovenský FM éter online
SITA
SLEX99 - Online verzia krátkeho slovníka SJ
ATLANTIS WEBHOSTING - Dôverujte najlepším!
troky.sk | webdesign for everyone
mediálne.sk - vedieť vidieť
Profivodic.sk - stránka profesionálov za volantom

Diskusia k téme:

Zrušte Expres!

83 príspevkov
zrušiť to nejde
23.10.2010 15:23, lízatko [chello089173063233.chello.sk]
ale rozumiem, autor chcel vyjadriť ako velmi sa mu expres nepáči. mne tiež nie, kedysi som bol tiež nuteny ho počuvať 8 hodin a bolo mi zle. od žaludka, od srdca, hlava sa mi točila, z nosa som krvácal, v riti ma škrabalo. každopadne toto radio je vizitka našich posluchačov. tak isto ako televizia joj našich divakov alebo dennik novy čas našich čitatelov. tož..
ešteže máme na výber. ja ked chcem spravodajstvo ladím sro, alebo čro, ked chcem hudbu ktora sa mne pači, ladim radio fm, alebo devin, klasiku, stephansdom, d-dur. pripadne litera alebo česky rozhlas leonardo.
Zakonnik prace
23.10.2010 08:27, Dan [adsl-dyn193.78-98-58.t-com.sk]
Nemam ho cely podrobne precitany, ale takou banalitou (pocuvanie radia na pracovisku) sa asi Zakonnik prace zaoberat nebude, dokument riesi pracovne pravo a pracovno-pravne vztahy.
Expres v práci
18.10.2010 18:26, romannitra [ip-85-248-205-211.dynamic.wmx.sk]
To počúvanie Expresu je solídna dohoda, keď to chce vačšina, tak to už nejak my ostatní vydržíme.Ale aj tak tam nemáme na výber-mizerná anténa na rádiu nechytí skoro nič a v plechovej búde duplovane.
Expres
17.10.2010 20:44, Robert [chello089173042031.chello.sk]
nezlikvidoval ziadne ine radio, samostatne si vybudovali celu siet vysielacov. Okrem toho na obcasne pocuvanie to nie je zle radio a takto asi aj bolo povodne koncipovane. Nemyslim si, ze by sa malo rusit. Avsak nutene pocuvanie 8 hodin v kuse kazdy den je naozaj silna davka. Ale to je skor problem tych ludi, ktori toto robia a nutia robit aj druhych, nie samotneho radia.

Zakonnik prace nic nehovori o pocuvani radia na pracovisku?
Yeke, Riska
17.10.2010 17:05, romannitra [ip-85-248-166-119.dynamic.wmx.sk]
Vrele súhlasím s tebou.Ale aj na druhej strane, kto nechce, nepočúva, ale keď sa ocitneš v situácii ako ja, že si doslova donútený počúvať 8hodín v kuse toto rádio, tak by si sa asi naozaj zbláznil.Sem tam robím v jednej modrej škatuli pri Nitre aj v noci a v noci púšťajú toto rádio,
Ešte malá otázka-keď hrá hudba tak ju ľudia pri mokrofóne a technike aj počujú, alebo sa riadia len podľa indikátorov, že im nejaká modulácia aj z toho vychádza?Ako to tam môžu vydržať?
hlupost
16.10.2010 15:34, ihned [nat-88-212-40-133.antik.sk]
ano,nech ho zrusia.hraju tam drbnute piesne. a tie horuce hity nenavidim! najlepsie daju na koniec a najhorsie na zaciatok! sproste radio
preco
05.09.2010 07:17, L [dsl-static-226.213-160-167.telecom.sk]
Preco vsade niekto pise, ze treba nieco zrusit. Ved kolko ludi, tolko chuti. Ja osobne som sa snazil pocuvat Expres dlhsie ako 15min, no neda sa. Ale to je moj nazor a vkus. Nehovorim ci dobry, alebo zly. Mam moznost vyberu a to je dobre. Podstatne je, ze si viem najst to,co mi vyhovuje.
zrusit X ?
05.09.2010 00:23, X [rev-195-91-79-70.t-mobile.sk]
to je co za bezpredmetnu diskusiu? je to radio s cislom 1 na trhu pocuvanosti...ma dost posluchacov a len preto, lebo vedia ako si ich ziskat...kym to bude fungovat, nechapem co tu riesite...kazdy ma moznost volby. komu sa nepaci, preladit sa da kazde radio...
Odkaz pre Milana Riska
04.09.2010 23:27, Michal [dial-92-52-5-163-orange.orange.sk]
Ludia pre boha... nechcete sa tu podaktrory povrazdit? Kazdy ma pravo si vyjadrit svoj nazor. Niekto ma rad expres, niekto fun, niekto europu, niekto fm a niekto ine regionalne radia. Kazdy nech si pocuva to, co sa mu paci. A jedna otazka pre Milana - Preco pocuvas expres, ak sa ti nepaci a ak si ho nazval GRC?? Prelad! A je po probleme. Lenze ty si taky zakomplexovany kamosko, ze ho budes pocuvaj aj nadalej ;-)
Expres je LOBOTOOMIA
02.09.2010 17:42, Milan Riska [host1g.frh.faurecia.com]
Nejde o to zrusit ho, to je blbost pretoze ludia majuu pravdu, nikdo ta ho nenuuti pocuuvat, ja ale sediim v kancliiku s dvoma "expresaakmi" a mozem povedat jedno. Expres je cistaa lobotoomia!!! Za jednu smenu ide 4 krat Rytmusova sracka o pokeci, potom 6 krat K.Perry, potom Waka waka od Shakiry 4 krat a We dont speak americano 3 krat (toto niesuu odhady ale robiim si zaarezy). Co je na tomto super? Si uvedomte ze oni hrajuu cely den jedno CDcko. Nejde tu ani tak o to ze neznasam radio Expres ale o to ze neznasam ludii co povedia ze je super. Co je na nom super, proste dokola hrajuu to istee a vy si este mysliite ze je to jakee super, ale to je iba pre to ze to hrajuu tak casto ze Vas na to naucia. Sakraaaaaa a uz zasa ide ten Jay Zeeeho "remix" (preto v umvodzovkach lebo tam pridal len ten tichuckz sustavy bubniik a ten svoj rap, bez naapadu bez meloodie - ziaden flow, uplne nist. Proste pocuuvate Forever Young skoro bezozmeny). Ale sak na co Vam to budem hovorit, JE TO URCITE SUPER SONG, najlepsii na svete). Grc
bez názvu
09.02.2007 09:13, SDX [chello085216193101.chello.sk]
Wow, Kesso, povedz mi kolko ti trvalo vydat zo seba tuto hlboku myslienku a kde si na nu prisiel. Wow
bez názvu
08.02.2007 20:03, Kesso [adsl-d91.84-47-57.t-com.sk]
Naco rusit eXprd on sa znici sam
PETICIA FM!!!
07.02.2007 21:32, call [adsl-d150.84-47-102.t-com.sk]
ludia uz nemusite len sediet a nadavat,mozete aj konat!spravili sme peticiu za povodne pokrytie signalom RADIA FM!!!vsetky info najdete na www.peticiafm.szm.sk zapojte sa aj vy!sirte tuto spravu dalej,vsetkym ktorych poznate,nech to vie co najviac ludi!!!!!nechceme sediet len so zalomenymi rukami a cakat kedy nam zrusia FM uplne!!!!!!!vytlacte si to a zozbierajte co najviac podpisov,aj ked nazbierate jednu stranku,bude to fajn!nech nas je co najviac!!!mame uz podpisy aj slovenskych kapiel,DJ-OV,MODERATOROV FM,dlhe diely budu zbierat podpisy na koncerte,takze to urcite stoji za to!FM FOREVER
bez názvu
07.02.2007 12:21, PabloX [proxy.celprojekt.sk]
Marty> ako vidim vies o radiotechnike hovno... mne radio pred dvoma mesiacmi hralo normalne a akonahle sa zmenili frekvencie, tak sa mi to tam miesa... ja som to napisal normalne a ty is hned zacal hubovat a ani nevies co som myslel...
staci sa uvedomit!
04.02.2007 21:58, yeke [adsl-d55.84-47-83.t-com.sk]
Zrusit sa to da asi tazko,lebo na Slovensku je stale dost prihluplych ludi co si nevedia sami vybrat co je dobre.sme bez vkusu!sme ako Rusi.tim keby dookola ukazovali v telke kona,tak by si v prezidentskych volbach zvolili aj toho!tak je to aj s nami.staci nam,ze expres ma najvysiu pocuvanost,tak bude asi aj najlepsi a nedajboze aby som nebol nahodou out,tak ho musim pocuvat aj ja!debilne!ked navyse take radio ako expres hra co hra!same sracky!a v kuse dookola!ako bonus prifajceny moderatori!presnejsi pocet tych skladied ktore expres pocas jedneho mesiaca hra je okolo 600!bol som na jednom prieskume v Za pre expres,kde pustali skladby hrane na tomto radiu.my sme ich hodnotili a oni na zaklade prieskumu vyradovali co sa najmenej pacilo a aby vedeli co dat do novych rotacii!dost obmedzeny clovek,ktoremu staci k hudobnemu uspokojeniu 600 skladieb za mesiac.navyse,ked tie ich "iba hity" pocul uz 1000-krat.mne osobne by z toho teda fakt hrabalo.este ze je na Slovensku aj ina alternativa ako expres a ine sracky..som dost narocny posluchac ale Radio FM splna vsetky poziadavky kvalitneho radia.a hudbu aku hra ono si nedovoli hrat ziadne ine radio na SVK!tak sa vy ostatny krmte nadalej posranou komerciou,sami neviete o co prichadzate.prenesene na televiziu je to ako keby som pozeral len telenovely,nemecke serialy a Joza Procka a kvalitne filmy nepoznal.taky je rozdiel medzi FM a Expresom!ti ktorym nestacia "iba hity" ale maju radi dobru hudbu uz davno vedia co si maju naladit!!vivat komercii
bez názvu
04.02.2007 15:12, Randy Travis [217.67.27.226]
Marty,tak nepocuvaj radio,ale matku,svokru,deticky...atd.......... ....
bez názvu
01.02.2007 13:29, biscuit [dante.lfp.cuni.cz]
Staci taka malickost, kupit si kvalitne radio, nie nejaky vietnamsky shit z trznice, ale to by nas Marty musel najskor vediet mysliet :)))
to Marty
01.02.2007 08:08, billg [beta.sbs.sk]
...uz len preto, ze podla poslednej otazky u teba nefunguje ani len zakladna sebareflexia... nehovoriac o inych "hodnotnych prispevkoch"...
bez názvu
31.01.2007 18:28, Marty [proxy.celprojekt.sk]
A to akoze preco?
bez názvu
31.01.2007 15:43, biscuit [dante.lfp.cuni.cz]
Marty, odporucam vysetrenie na dobrej psychiatrii :))))
   1  2 3 4 5  
RADIA.SK neručí a nenesie zodpovednosť za obsah diskusných príspevkov, diskusie nemoderuje ani nerediguje. Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich autorov. RADIA.SK si vyhradzuje právo odstrániť celé príspevky alebo časti diskusných príspevkov, a to najmä také, ktoré odporujú dobrým mravom, porušujú platné zákony SR (napr. obsahujú vulgárne výrazy, rasistické, xenofóbne či šovinistické narážky), poškodzujú dobré meno RADIA.SK alebo obsahujú reklamu.
rádiá

Základné informácie
o slovenských rádiách:

on air
Collins Edwyn
A Girl Like You
najčítanejšie články za posledný mesiac
anketa

Okrem klasického FM vysielania počúvam rádiá aj:

cez internet
74 %

cez satelit