MEDIAN SK
radia.sk menu
vyhľadávanie

RADIA.SK Google

Inzerujte na RADIA.SK
RADIA.SK na Facebooku RADIA.SK na Twitteri
Ikonka RADIA.SK
na vašu webstránku:
RADIA.SK - slovenský FM éter online
SITA
SLEX99 - Online verzia krátkeho slovníka SJ
ATLANTIS WEBHOSTING - Dôverujte najlepším!
troky.sk | webdesign for everyone
mediálne.sk - vedieť vidieť
Profivodic.sk - stránka profesionálov za volantom

Diskusia k téme:

Česi by sa mohli učit od nás...

9 príspevkov
@
08.03.2010 13:02, Matěj Vaňátko [gw.kthostinne.star-mont.cz]
Ano, Jiří Krampol byl super v Nikdo není dokonalý. Obdoba slovenského Aj múdry schybi. Jinak, musim ale souhlasit s tím, že úroveň českého humoru klesá a klesá. Viz. právě Comeback nebo nekonećné seriály typu Ordinace v růžové zahradě, což je podle mě jen televizní erotický seriál vysílaný po 20. hodině, kde spí každý s každym a každému už je to jedno
pre mateja vanatka
08.03.2010 12:58, урвек&#116 [213-108-126-76.netrox.sk]
trocha z vasich humoristov sa mi paci jiri krampoul a niekedy nieco dobre zahlasi aj pert novotny
@
08.03.2010 12:56, Matěj Vaňátko [gw.kthostinne.star-mont.cz]
Možná že máme trapný humor - viz. Comeback (inteligenční úroveň pubertálních adolescentů v této zemi je fakticky někde okolo bodu mrazu), ale máme třeba Zdeňka IZera, jehož humor celkem ujde. Nebo i pány Suchánka a Genzera, jež docela v Mr. GS nějaký humor předvádí. I když se to někomu může zdát, že Češi mají trapný humor, tak zase máme Martinu Sáblíkovou. Tu nám vy Slováci můžete jen tiše závidět :DDDD
pre emila
08.03.2010 12:48, урвек&#116 [213-108-126-76.netrox.sk]
cesi maju cely humor trapny
...
08.03.2010 11:27, Martin [adsl-195-168-238-211.dynamic.nextra.sk]
Z českej zábavy sa mi najviac páčili programy Tele Tele, Country Estráda, Hogo Fogo, ušli aj Zlatá mreža, DO-RE-MI či relácie s p. Novotným a iné, ktoré bývali na Nove hlavne cez víkendy večer (pred viac ako 6 rokmi)... Z tohoto už neostalo skoro nič.
wow
08.03.2010 00:03, biscuit [ip-89-103-254-153.karneval.cz]
Wow, dalsia "zmysluplna" tema... :(
@
07.03.2010 21:42, Matěj Vaňátko [fw.bartanet.cz]
ehm, ehm. :D každý máme rád jiný typ humoru. Každopádně, Comeback je debilita na Ntou, takže maximální souhlas. Ale nemyslím si, že bychom byli tací žabaři a neuměli bychom humor.
hmmm
07.03.2010 21:38, Emil [chello089173067205.chello.sk]
české levy som pozeral aj ja...česi majú radi trochu iný typ humoru, čo nám je trápne to ich baví... vid sitcom Comeback... a pokiaľ ide o miss-to sa zaseklo niekde v roku 2001... show program podľa mna bude OTO.
Česi by sa mohli učit od nás...
07.03.2010 21:30, Gerry [r5be158.net.upc.cz]
Ano je to tak Český národ by sa mohol učit od nás robit zábavný program niečo najtrapnejšie čo som videl včera udelovanie cien Český Lev žiadna prestížnost a ožratý resp opitý Polívka toto je udelovanie cien?Smiešne žiaden program a trápnost nadovšetko proste hnus nech sa česi pozri napríklad na takú Miss Universe na STV 1 klobúk dole skvelé moderovanie a úžasna choreografia a hudba a program tomu vraví zábavný program. Češí učte sa !!!
RADIA.SK neručí a nenesie zodpovednosť za obsah diskusných príspevkov, diskusie nemoderuje ani nerediguje. Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich autorov. RADIA.SK si vyhradzuje právo odstrániť celé príspevky alebo časti diskusných príspevkov, a to najmä také, ktoré odporujú dobrým mravom, porušujú platné zákony SR (napr. obsahujú vulgárne výrazy, rasistické, xenofóbne či šovinistické narážky), poškodzujú dobré meno RADIA.SK alebo obsahujú reklamu.
rádiá

Základné informácie
o slovenských rádiách:

najčítanejšie články za posledných 60 dní
anketa

Okrem klasického FM vysielania počúvam rádiá aj:

cez internet
75 %

cez satelit
4 %

cez internet aj satelit
7 %