MEDIAN SK
radia.sk menu
vyhľadávanie

RADIA.SK Google

Inzerujte na RADIA.SK
RADIA.SK na Facebooku RADIA.SK na Twitteri RADIA.SK na Google+
Ikonka RADIA.SK
na vašu webstránku:
RADIA.SK - slovenský FM éter online
SITA
SLEX99 - Online verzia krátkeho slovníka SJ
ATLANTIS WEBHOSTING - Dôverujte najlepším!
mediálne.sk - vedieť vidieť
FitWAY
Profivodic.sk - stránka profesionálov za volantom

Diskusia k článku:

V Jemných Melódiách končí riaditeľ

8 príspevkov
@HSH
08.09.2010 20:11, biscuit [ip-89-103-249-235.net.upcbroadband.cz]
Nebudeme sa hadam natahovat za slovicka :)
Urcite sa ale zhodneme na tom, ze manazer moze byt sebelepsi, ale pokial nebude mat dostaok financii na podrobnu studiu, pracu s moderatormi a kreativnu kampan, tak s pocuvanostou sa nic nestane. No a E2 ocividne setri na snad na vsetkom, preto ten moj 1.prispevok, zeby tam siel len samovrah...
Na 2.strane pokial ma radio dost penazi, tak manazer moze byt aj priemerny, ale radio to moze dotiahnut az na lidra rozhlasovych stanic. Myslim, ze sa urcite dovtipis, na koho tymto narazam.
@biscuit
08.09.2010 16:09, HSH [mail137.anonymouse.org]
Rozumies tomu este menej ako som si myslel.. konzultacna agentura robi konzultacie, radi, pomaha s rozhodnutiami. Ale v konecnom dosledku tam musi byt aj schopny manager, ktory to dokonci + riadi veci ako marketing, moderatori a podobne. Ak by takeho E2 mala tak ma velke sance.
@HSH
07.09.2010 21:23, biscuit [ip-89-103-249-235.net.upcbroadband.cz]
Nastavuje ho hadam ta konzultacna agentura...
@biscuit
07.09.2010 15:08, HSH [mail125.anonymouse.org]
A kto podla teba ten format nastavuje, vsevedko?
@HSH
07.09.2010 10:45, biscuit [ip-89-103-249-235.net.upcbroadband.cz]
A ja som si vzdy myslel, ze vysoke cisla robi radiu hlavne spravne nastaveny format a spolupraca s konzultacnou spolocnostou. Dakujem ti, ty najsamlepsi odbornik, ze si mi konecne otvoril oci :)
@biscuit
07.09.2010 06:40, HSH [mail82.anonymouse.org]
Jaj, ty si mi zas odbornik... Najvacsi problem Europy 2 na Slovensku je neschopny managment a maly budget. Ak by mu dali rozumny budget tak schopny manager s tym radiom dokaze spravit velke veci.
@jojo
06.09.2010 21:50, biscuit [ip-89-103-249-235.net.upcbroadband.cz]
Tam by mieril len samovrah :-D
že by ?
06.09.2010 21:32, jojo [rev-195-91-79-21.t-mobile.sk]
Že by mieril do Europy 2 ?
RADIA.SK neručí a nenesie zodpovednosť za obsah diskusných príspevkov, diskusie nemoderuje ani nerediguje. Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich autorov. RADIA.SK si vyhradzuje právo odstrániť celé príspevky alebo časti diskusných príspevkov, a to najmä také, ktoré odporujú dobrým mravom, porušujú platné zákony SR (napr. obsahujú vulgárne výrazy, rasistické, xenofóbne či šovinistické narážky), poškodzujú dobré meno RADIA.SK alebo obsahujú reklamu.
rádiá

Základné informácie
o slovenských rádiách:

on air
Práve nehrá
žiadna pesnička
najčítanejšie články za posledný mesiac
anketa

Okrem klasického FM vysielania počúvam rádiá aj:

cez internet
73 %

cez satelit