MEDIAN SK
radia.sk menu
vyhľadávanie

RADIA.SK Google

Inzerujte na RADIA.SK
RADIA.SK na Facebooku RADIA.SK na Twitteri RADIA.SK na Google+
Ikonka RADIA.SK
na vašu webstránku:
RADIA.SK - slovenský FM éter online
SITA
SLEX99 - Online verzia krátkeho slovníka SJ
ATLANTIS WEBHOSTING - Dôverujte najlepším!
troky.sk | webdesign for everyone
mediálne.sk - vedieť vidieť
Profivodic.sk - stránka profesionálov za volantom

Diskusia k článku:

Europa 2 pravdepodobne mení distribučný satelit

4 príspevky
@Hemendex
14.05.2010 02:43, Pepo [HSI-KBW-095-208-252-082.hsi5.kabel-badenwuerttemberg.de]
Ja som tiez slepy. Ved sa to spomina aj v clanku. :)
Je to tak, ako som pisal: Stred a Vychod - pre reklamne odpojovaky.
@Hemendex
14.05.2010 02:38, Pepo [HSI-KBW-095-208-252-082.hsi5.kabel-badenwuerttemberg.de]
Mozno to bude tak, ako na SkyLinku. Europa 2 (Stred) a Europa 2 (Vychod).
Spustenie vysielania na Thore
11.05.2010 08:53, Robert [chello089173042031.chello.sk]
nemusi nutne znamenat ukoncenie vysielania na Astre. Na Thore zatial bezia len feedy s regionalnymi reklamnymi odpojovakmi.
europe 2
11.05.2010 08:37, hemendex [bband-dyn100.178-40-208.t-com.sk]
No ja som vcera sporadicky ladil na Thore a naskocili mi dve nove radia EUROPE 2 (1) a EUROPE 2 (2) - to v tych zatvorkach bolo nejake ine oznacenie, len si ho nepamatam. No a na oboch bol identicky stream, akurat ze STRASNE nekvalitny, ako ked ma clovek zle naladene radio. Ostatne radia z Thoru mi idu kvalitne, cize zrejme este len testuju... Akurat ma zmiatlo to oznacenie EUROPE, kedze ak ide o slovenske radio, ocakaval som aj slovensku modifikaciu nazvu, najma ak uz francuzske Europe 2 pod tymto nazvom nevysiela.
RADIA.SK neručí a nenesie zodpovednosť za obsah diskusných príspevkov, diskusie nemoderuje ani nerediguje. Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich autorov. RADIA.SK si vyhradzuje právo odstrániť celé príspevky alebo časti diskusných príspevkov, a to najmä také, ktoré odporujú dobrým mravom, porušujú platné zákony SR (napr. obsahujú vulgárne výrazy, rasistické, xenofóbne či šovinistické narážky), poškodzujú dobré meno RADIA.SK alebo obsahujú reklamu.
rádiá

Základné informácie
o slovenských rádiách:

on air
Informácia o aktuálnej
pesničke nie je k dispozícii
najčítanejšie články za posledný mesiac
anketa

Okrem klasického FM vysielania počúvam rádiá aj:

cez internet
74 %

cez satelit