MEDIAN SK
radia.sk menu
vyhľadávanie

RADIA.SK Google

Inzerujte na RADIA.SK
RADIA.SK na Facebooku RADIA.SK na Twitteri RADIA.SK na Google+
Ikonka RADIA.SK
na vašu webstránku:
RADIA.SK - slovenský FM éter online
SITA
SLEX99 - Online verzia krátkeho slovníka SJ
ATLANTIS WEBHOSTING - Dôverujte najlepším!
troky.sk | webdesign for everyone
mediálne.sk - vedieť vidieť
Profivodic.sk - stránka profesionálov za volantom

Diskusia k článku:

Rádio Expres aj tento rok so špeciálnou letnou rannou show

8 príspevkov
mam to...
07.07.2009 18:42, Andy [adsl-dyn-136.95-102-69.t-com.sk]
viete prečo tento rok v lete expres nic nehovori... no lebo do platnosti vstupil novy zakon o slovenskom jazyku a ten veru moderatori expresu nevedia velmi dobre takze radsej budu hrat ako by mali platit pokuty
leto s X
07.07.2009 11:42, dar@ [195.160.182.246]
myslím, že toto leto je asi najhoršie, čo X mohol vymyslieť. rána sú úplne nanič, a celý deň úplne bez slova. ale na druhú stranu, radšej bez slova ako počúvať tie slabé ranné pokusy... tento rok heslo X : " nech už je leto za nami " :-)))))
@Mima BB
04.07.2009 06:08, lovec lebiek [dial-78-141-120-199-orange.orange.sk]
alebo na leto Martin Fenčák,tak ako kedysi.to by sa asi nikto neurazil.a mas pravdu,aj Simko je fajn.
SEXI INTELIGENTNE DIEVCATA
03.07.2009 22:51, osamela skrutka [adsl-dyn238.78-99-224.t-com.sk]
poslite fotku v plavkach a ja z vas urobim tyzdennu hviezdu, volam sa andrej a vyberam dobre kusy, je to legalny obchod s bielym masom ? alebo miss mikrofon?
lovec lebiek
03.07.2009 00:00, Mima BB [rev-195-91-79-45.t-mobile.sk]
ja by som Bumerang nemohla tak casto, ale Hemendexaci mi nechybaju v lete. pocuvala som ich pravidelne a keby si mal prehlad taky ako si myslis tak by si tam nasiel u inych samochvaly. Bernasouska mala byt teraz ved minuly rok som ju nepocula v lete. Binda to som minule vypla, skriplavy hnusne ako zmutovana Zitavska s Kostelnikovou. Duro sa raz za cas dal, ale sklamala som sa. Zvykla som si na Simka a jeho prijemne predpoludnia. Myslela som ze budu este legendy pokracovat, mala som vsetky minuly rok oblubene. Nedockala som sa asi malo byt len raz cez prazdniny.
sa teda blysli
01.07.2009 20:20, lovec lebiek [dial-78-141-120-199-orange.orange.sk]
nie je nic horsie ako sam nad sebou vo vysielani onanujuci moderator.a to s tym dievcatom a fotkou v plavkach...radsej mohli na rano zvolit nieco s dvojicou z bumerangu.
preboha...
01.07.2009 18:19, Andy [adsl-dyn-136.95-102-69.t-com.sk]
... tento no mozno projekt mohli rovno nazvat Dievča leta a mohli sa sudit s nemenovanym bulvarnym tlačenym mediom a mali by lepsiu reklamu ako tu alebo vo vysielani... :-))))
podakovanie
01.07.2009 16:27, mc [a2.digitalart.ba.cust.gts.sk]
fotografiu v plavkach? dakujeme radiu expres za prvoplanovy, rodovostereotypny "napad"
RADIA.SK neručí a nenesie zodpovednosť za obsah diskusných príspevkov, diskusie nemoderuje ani nerediguje. Diskusné príspevky vyjadrujú názor ich autorov. RADIA.SK si vyhradzuje právo odstrániť celé príspevky alebo časti diskusných príspevkov, a to najmä také, ktoré odporujú dobrým mravom, porušujú platné zákony SR (napr. obsahujú vulgárne výrazy, rasistické, xenofóbne či šovinistické narážky), poškodzujú dobré meno RADIA.SK alebo obsahujú reklamu.
rádiá

Základné informácie
o slovenských rádiách:

on air
Informácia o aktuálnej
pesničke nie je k dispozícii
najčítanejšie články za posledný mesiac
anketa

Okrem klasického FM vysielania počúvam rádiá aj:

cez internet
74 %

cez satelit